METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 25 septembrie 2015

CAPITOLUL 5 - MAREA NAVA A CONTINENTELOR MU SI LEMURIA


        Dialog intre Adama si Aurelia

       Adama – Salutari, draga mea, vad ca esti in cautarea unui raspuns care creeaza un mare dor in inima ta.
       Cum pot sa te ajut, astazi?

       Aurelia – Care este diferenta dintre Lemuria si Mu – sau sunt acelasi lucru?

       Adama – Exista cateva neintelegeri pe planeta ta si in multe scrieri, in ceea ce priveste diferenta dintre Mu si Lemuria.
       Lemuria a fost marele continent, care era considerat “Patria Mama”, pe o planeta al carui aspect din dimensiunea a treia a disparut acum 12.000 de ani. Tara lui Mu exista intr-un alt univers, numit Universul Dahl si este tara de unde au venit lemurienii originari, acum 4.500.000 de ani.

       Numele de Mu a mai fost dat si imensei nave spatiale cu care au calatorit lemurienii din Patria Mama, cand au venit plecat prima data din Universul Dahl. “Tara lui Mu”, cea originala, se afla foarte aproape de ceea ce numiti astazi constelatia Cassiopeia. In timpul Lemuriei si chiar mai inainte, cu milioane de ani in urma, existau mai multe civilizatii care au venit sa locuiasca pe aceasta planeta, dar ele nu erau in Lumina pe care o cunoastem astazi si cele mai multe dintre ele nu intruchipau adevarata constiinta Christica.

       Pe continentul original Mu, din universul Dahl, noi construiseram o nava spatiala imensa – careia i-ati spune astazi nava-mama – si am numit-o “Marea nava a lui Mu”, deoarece la vremea acea era una dintre cele mai mari nave construite vreodata, oriunde. Intr-o zi, cu foarte multa vreme in urma, la cererea Creatorului, un grup dintre noi s-a imbarcat intr-o calatorie catre planeta voastra, Pamant. Ne-am parasit locul natal si am inceput marea aventura catre aceasta planeta. Inainte de a hotari sa pasim pe acest teritoriu si a-l face casa noastra, am ocolit pentru un timp Pamantul cu nava noastra si am observat aceasta minunata planeta albastra si oamenii care erau deja aici.

       Multele dintre fiintele care s-au aventurat initial afara din nava Mu, sunt unii dintre iubitii Maestri Inaltati pe care ii cunosti foarte bine astazi si care te calauzesc neincetat pe drumul inapoi spre “Acasa”, catre “Inima lui Mu”, locul Iubirii si Compasiunii si paradisul cu care vrei sa restabilesti legatura.

       De asemenea, s-ar putea sa te surprinda sa stii ca cel care conducea aceasta mareata nava – capitanul – nu era altul decat stralucitorul si Preaiubitul tau Sananda, cunoscut in ultima sa intrupare de acum 2.000 de ani si ca Iisus. Maestrul Maitreya, Christul planetar, Maestrii St. Germain, El Morya, Fecioara Maria, Maria Magdalena, Nada, Aurelia, eu, Adama, Lord Lanto si Serapis Bey – sa-i amintesc doar pe cativa – s-au numarat si ei printre primii lemurieni care au pasit pe Pamant, cu intentia de a aduce iubire, cunoastere si intelepciune, care sa ajute la evolutia acestei planete si pentru a indeplini cerinta Creatorului. Ceea ce am adus cu noi, au fost invataturile originale ale Sursei Creatoare si cu ele am creat, in final, trei lungi epoci de aur, de o maretie pe care nu ti-o poti imagina si nu o poti intelege inca, la nivelul de constiinta actual. Aceste amintiri sunt inca depozitate in structurile celulare ale corpului tau si in infinitele incaperi din inima ta. Cu putina rabdare, aceste amintiri minunate ale fostului tau nivel de constiinta vor incepe din nou sa iasa la suprafata din constienta ta, conform alegerii tale, deoarece doresti sa faci lucrarea ta interioara si sa incepi iar sa traiesti din Inima Sacra a fiintei tale. Cu ajutorul nostru si cu ajutorul multor fiinte din acest univers – si din altele – veti putea sa ajungeti din nou la ceea ce a fost, dintotdeauna, dreptul vostru din nastere, ca fiinte Divine.

       Continentul Lemuria a existat ca atare, inainte de sosirea noastra si erau foarte putini oameni care-l populau la vremea aceea, dar nu era numit astfel. De fapt, nu avea nici un nume, deoarece limbajul nu era prea bine dezvoltat, iar noi l-am numit Lemuria, in memoria planetei noastre “Lemur”.

       De aceea, eu, ca Adama, sunt cunoscut drept Tatal Omenirii, deoarece noi am fost primii care am dat nastere la o rasa noua de fiinte iluminate, pe aceasta planeta. In acest sens Lemuria a devenit o extensie a tarii Mu, din universul Dahl, deoarece suntem, din punct de vedere genetic, aceiasi oameni. Marea Nava Mu s-a invechit, cu timpul, si mai tarziu a fost imbunatatita, reconstruita la o dimensiune mai mare si mai performanta, daca vrei, cu tehnologia noastra galactica moderna, de ultima generatie. Acum, ceea ce vezi uneori pe cer ca Nava lui Mu este o versiune noua a celei originale.

       Aurelia – Este fascinant! Nu aveam idée ca exista o astfel de nava. Cateodata, vad o nava-mama uriasa deasupra muntilor sau in apropiere. Nava aceasta este atat de mare, incat face ca Muntele Shasta si tot ce este in jur sa para foarte mici. Si, de fiecare data cand o vad, ma cuprinde imediat o tristete si o nostalgie imensa, care-mi invaluie intreaga fiinta. Trebuie sa ma opresc din ceea ce fac si sa ma duc undeva, sa ma ascund, ca sa plang si imi curg rauri de lacrimi. Uneori am plans ore in sir, doar pentru ca am vazut-o la distanta. Adama, aceasta este nava lui Mu si de ce am aceasta reactie la vederea ei?

       Adama – Ei bine, draga mea, asa este – si aceasta Mare Nava a lui Mu este nava ta. Nu doar a ta, dar te-ai numarat printre primii care au venit pe Pamant in acea nava uriasa, impreuna cu mine si cu ceilalti maestri pe care-i stii, pentru a da nastere la noua rasa lemuriana pe aceasta planeta. Originalii Adama si Aurelia (stramosii nostri directi), care au dat nastere rasei lemuriene, s-au intors in tara lui Mu, din universul Dahl, cu multa vreme in urma, iar noi doi am ramas extensiile directe ale sufletelor lor pe aceasta planeta.

       Suntem copiii sufletelor lor. Suntem cei carora li s-a incredintat – impreuna cu alti cativa maestri – supravegherea rasei lemuriene, urmarirea evolutiei ei, pana la desavarsire si Inaltare. Si, dupa cum stii prea bine, vremea Inaltarii a sosit. Marele ciclu experiment se apropie de final, iar planeta se inalta din nou catre frumusetea si perfectiunea Ei originala.

       Te-ai intrebat intotdeauna cum de mai esti inca intrupata, cand simti ca ar fi trebuit sa te inalti de mult. Lasa-ma sa-ti spun ca multe aspecte ale fiintei tale, care au trait aceasta lunga noapte intunecata, s-au inaltat deja. A mai ramas doar un aspect aici, pe planeta, care face cunoscute, din nou, invataturile lemuriene.

       Cu mult timp in urma, ai ales de bunavoie sa-i insotesti pe “copiii Lemuriei” in coborarea lor in intuneric si sa fii langa ei pe durata acestei lungi nopti. Ai reusit foarte bine sa faci acest lucru, de-a lungul epocilor, si iti suntem foarte recunoscatori pentru tot ce ai facut in trecut si pentru ceea ce faci acum. Ti-ai luat angajamentul launtric, in fata Creatorului, ca vei sta “alaturi de copii” in dimensiunea lor, pana la sfarsitul experientei lor si ca ii vei astepta pana ce se vor reintoarce cu totii acasa, unul cate unul. Aceasta a fost nivelul tau de sacrificiu.

       Acesta este motivul pentru care mai esti inca intrupata la suprafata si faci munca pe care o faci. A fost un contract pe care l-ai semnat de bunavoie, cu eoni in urma – si ai facut asta din iubire. Nimeni, nici tu, nici chiar Creatorul nu stiati cat de mult va cuprinde intrega civilizatie acest intuneric si separare, deoarece acest gen de intuneric, creat aici ulterior, nu mai fusese experimentat nicaieri in univers, pana in acel moment. Dupa cum am spus, a fost un experiment maret. Tu stii, toti stim, cat de dureros si devastator a fost el pentru tine si ca ai regretat, de multe ori, ca ai luat acea decizie. Dar, la vremea aceea, era o hotarare inteleapta – iar extraordinarul tau sacrificiu, viata dupa viata, a dat, intr-un sfarsit, roade.
       Curand, draga mea, te vei reintoarce acasa langa noi, in bratele iubirii, si nu vor mai exista lacrimi.

       Vei fi iubita si pretuita pentru totdeauna. Marea receptie pe care o planificam pentru tine nu este atat de departe pe cat crezi. Iti amintesti cand ai vazut uriasa nava plutind in aer, deasupra si dincolo de munte si ai inceput sa plangi, intrebandu-te de ce? Aceasta este nava ta, draga mea si tu restabileai legatura cu acea energie si te-ai uitat la nava si ai plans in hohote, fara sa stii de ce. Ei bine, este Marea Nava a lui Mu, iar fiintele de acolo, stramosii tai, au gasit locul unde te aflai si iti trimiteau iubirea lor. De aceea inima ta a fost de atatea ori atat de profund miscata.

       Cand stramosii nostri vin la Shasta in marea lor nava pentru a ne vizita pe noi, descendentii lor, sa stii ca nu te-au uitat.

       In corpul tau de lumina, in timpul somnului, esti invitata pe nava pentru a petrece un timp cu Familia ta de Lumina pe care o iubesti si de care iti este atat de dor. De obicei, ei stau cateva zile. In general, preaiubitul tau Ahnahmar sau eu venim sa te luam, pentru a te duce pe nava. Acolo, primesti toata Iubirea pe care nu o primesti la suprafata. Stramosii tai te iubesc extrem de mult si sunt foarte recunoscatori pentru ceea ce faci.

       Atunci cand vin, petreceti impreuna o perioada minunata si fericita. Bineinteles ca a doua zi cand vezi iarasi nava, din perspectiva ta tridimensionala, nu-ti amintesti nimic de aventura nocturna, dar sufletul isi aminteste si emotia iese la suprafata. Toti stim ca nu doresti sa-ti parasesti familia si sa te intorci in corpul tau dimineata. Dorul de acasa iti provoaca atatea lacrimi.

       Cand ai venit prima data pe Pamant, eram impreuna. Nu ai venit ca Louise Jones, bineinteles, ci ca Aurelia, cea originala; atunci erai o fiinta intreaga. Datorita multelor intrupari pe care toti le-am avut pe Pamant, sufletele s-au divizat si subdivizat, in forme complexe de dimensiuni multiple si personalitati multiple, toate apartinand aceleiasi fiinte. Dintre toate aspectele tale, tu esti aspectul care a ales sa stea pana la sfarsit, pentru a ajuta la reintoarcerea acasa a copiilor lui Mu. Pe durata intruparilor tale, ai fost permanent persecutata pentru Lumina Lemuriei pe care o porti si acesta este motivul care a facut ca viata sa fie atat de dificila si dureroasa pentru tine, la suprafata. De aceea simti atata durere si nostalgie cand vezi nava noastra mama. In adancul inimii tale, stii ca te vei intoarce acolo.
       Toti ne vom intoarce si, chiar daca nu esti constienta de asta la exterior, te duci deseori pe acea nava si te intorci acasa cu familia ta, pentru scurte perioade de timp.
       Curand va iesi la lumina multa intelepciune si intelegere si, in final, vei putea sa te duci acolo, ori de cate ori vei dori, pe deplin constienta.

       Aurelia – Care este legatura dintre nava lui Mu si cea cunoscuta sub numele de Steaua din Betleem?

       Adama – Steaua din Betleem este un alt nume pentru Marea Nava a lui Mu. Maestrul Iisus, pe care acum il cunosti drept Sananda, a venit si el de pe Mu in calitate de capitan al acestei nave. Cand a venit aici pe Pamant, in ultima lui misiune, acum 2.000 de ani, marea nava a lui Mu a fost cea care a aparut ca o mare stea pe cer, numita “Steaua din Betleem”. Nava lui Mu se apropie deseori de Pamant. Vine si pleaca prin zona Shasta, dar nu este totdeauna aici.

       Acum, datorita schimbarilor inregistrate de Pamant si a pregatirilor pentru Inaltarea planetara, ea este din ce in ce mai des vazuta in aceste locuri. Fiintele de pe nava lui Mu sunt Varstnicii, Cei de Demult, iar ei sunt aspecte ale integritatii fiintei tale, asa cum si tu esti aspect ale lor. Stramosii vostri va considera pe toti copiii lor si va iubesc foarte mult. Ei sunt aici pentru a te ajuta acum, in moduri care nu prea sunt de inteles pentru tine – dar, oricum, ei depun o munca intensa in aceasta perioada si restabilesc legatura cu descendentii lor, in planurile interioare. Este extraordinar de urmarit ce se intampla.

       Aurelia – Dar celelalte nave din nori, pe care le vedem in jurul muntelui? De unde sunt ele?

       Adama – Nu toti norii gazduiesc nave de lumina. Muntele Shasta este vizitat, in mod constant, de mii de nave din toate multiversurile. Nu toate se inconjoara de nori lenticulari. Ele sunt nave de lumina din dimensiunea a cincea si sunt aproape invizibile pentru vederea voastra actuala. Pur si simplu, acesta este motivul pentru care nu le vedeti prea des.

       Fiintele care vin pe munte isi au obarsia din tot felul de civilizatii si, cateodata, multe dintre ele se invaluie in nori lenticulari, pentru a va semnala prezenta lor. Ele iau umiditatea din atmosfera pentru a crea nori, in avantajul si pentru amuzamentul vostru. Este modul lor de a se face, cumva, vizibili pentru voi si stiu cat de incantati sunteti cand vedeti acei nori.

       Ei fac asta pentru a va oferi senzatia de a fi “acasa”, in timp ce va transmit dragostea lor.
       Se amuza cand priviti navele, va entuziasmati si va deschideti inimile. Si ei isi deschid inimile catre voi. Este intotdeauna o placere pentru ei sa vada reactiile si afectiunea voastra.

       Aurelia – Este cat se poate de clar, Adama. Revenind la Lemuria, ce s-a intamplat de fapt cu acea nava, cand Lemuria fizica, tridimensionala a fost distrusa? Ce s-a intamplat cu nava, la acea vreme?

       Adama – Nava era plecata in alta parte si a urmarit distrugerea continentului din spatiu, iar apoi s-a intors in Patria Mama. Inainte de a pleca, stramosii tai au ajutat, impreuna cu multi alti frati stelari, la ridicarea Lemuriei in cea de-a patra dimensiune, in timp ce aspectul ei tridimensional disparuse.

       Au continuat sa ne sprijine dupa aceea si ne-au ajutat sa cream noua realitate in care traim astazi.

       Vreau sa intelegi ca fiintele originale care au venit pe Nava Mu, stramosii vostri, sunt “voi” – dar sunt aspecte ale voastre, la fel cum voi sunteti aspecte ale lor.

       Trebuie sa stii ca esti o fiinta straveche, desi ceea ce esti acum este doar un aspect, dar unul important. Stiu ca nu te consideri egalul acestor fiinte stravechi si ar trebui sa-ti refaci acea convingere, deoarece ei te considera egalul lor.

              Tu esti cea care a avut curajul de a ramane la suprafata, de buna voie, atata vreme pe parcursul lungii nopti intunecate. Desi ai cunoscut intuneric si limitari de tot felul, asta nu inseamna ca le esti inferioara. Doar valurile temporare creeaza aceasta iluzie a separarii; asta este tot. Foarte curand, draga mea, ne vom reuni cu totii, intr-o mare sarbatoare a iubirii, bucuriei si extazului. Asteptam asta la fel de mult ca si tine.

       Aurelia – Adama, am impresia ca o parte din toate astea mi s-a intamplat deja, la un nivel foarte profund, dar nu constient. Simt ca aceasta uniune si reunire incepe, pentru fiecare dintre noi, in etape.

       Adama – Da, asa este – dar, in lumea ta constienta, nu ai observat prea multe efecte, nu-i asa? In plan interior, Inaltarea a avut deja loc, in multe feluri. Nu este Inaltarea completa, ci, mai degraba, o inaltare gradata, zi dupa zi, pas cu pas, castigand treptat mai multa intelepciune si desavarsire.
       Va veni o vreme cand totul – inclusiv nivelul tau constient aspectul fiintei tale care simte acum limitarile celei de-a treia dimensiuni si se simte frustrat din cauza valului – se va ridica. Atunci vei cunoaste maretia lumii interioare, exact in timpul vietii, in intruparea ta actuala.

       Si apoi nu vor mai exista valuri. Voi toti ati creat aceste valuri si ele au fost de folos Pamantului si evolutiei voastre – si nu este nimic negativ in asta.

       Luati-l ca pe un experiment lung, care i-a invatat nu doar pe oamenii de pe Pamant, dar si multimea de universuri, galaxii si sisteme solare, cat de densa ar putea deveni materia si cum se aduce lumina in materie.

       Va numarati printre cei curajosi; fiti siguri ca va veti primi rasplata. Mai asteptati inca putin si pastrati vie dorinta. Sa stiti ca dorul vostru este bun. Va ajuta sa inaintati catre destinatie.

       Pentru cei care vor citi aceste pagini, trebuie sa stiti ca aceste informatii si ceea ce se spune despre Aurelia nu este doar despre ea, deoarece toti facem parte dintr-o familie imensa.

       Si voi si noi purtam aceeasi samanta a Luminii Creatorului, care a venit pe Pamant sub forma lemurienilor – si, mai tarziu, ca atlanti. Acum cream impreuna un nou Pamant pe aceasta planeta si un nou fel de a fi – in iubire si unitate. Lectiile invatate creeaza o constiinta noua, care va rasplati fiecare efort, fiecare durere, fiecare suferinta si fiecare lacrima – toate valorand cat o comoara. Lasati diamantul inimii voastre sa straluceasca din ce in ce mai tare, in fiecare zi, pentru ca voi sunteti, cu toti, stelele acestei marete experiente de evolutie cosmica si suntem deja la marea ceremonie de absolvire.
       Datorita acestui fapt, sunteti iubiti in moduri pe care nici nu vi le inchipuiti inca.
       Fie ca pacea si iubirea noastra sa fie cu fiecare dintre voi, binecuvantandu-va la fiecare pas, pe drumul de intoarcere acasa, in constiinta lui “Mu” – constiinta Iubirii eterne a Creatorului!

       Copilul nevinovat care ati fost odata
       doreste sa se joace din nou.
       Desi, pe taramul nostru,
       suntem fiinte responsabile si mature,
       mereu in slujba Creatorului,
       exista intotdeauna un aspect al nostru
       care-si pastreaza natura jucausa.

                              Antharus    
💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!