METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 19 septembrie 2015

CAPITOLUL 4 – NOAPTEA INTUNECATA A INIMII


         Ultimele trepte de Initiere pentru acceptarea finala in cea de-a cincea dimensiune

          Dialog intre Aurelia, Adama si Ahnahmar

       Adama – Te salut cu iubirea inimii mele si cu intelepciunea sufletului meu. Ce faci astazi, draga mea?

       Aurelia – Ma simt foarte bine, dar inca ma mai simt obosita in corpul fizic si stiu ca, intr-o oarecare masura, tot mai simt noaptea intunecata a Inimii, prin care trec de ceva vreme. Inca mai simt multa durere in centrul inimii si in corp, in pofida muncii pe care am facut-o in ultimii cativa ani, pentru a ma vindeca. Devine obositor. Cat va mai dura sa ma vindec si sa fiu din nou, sa intineresc si toate celelalte?

       Adama – Chiar acum esti o persoana foarte importanta pe aceasta planeta. Tu detii o energie extraordinara pentru omenire si pentru inaltarea Pamantului. Asta justifica unele dintre durerile tale. Faci asta de foarte mult timp, dar acum sunt atat de multe in joc si lucrezi mult si noaptea, in planurile interioare. De acea te trezesti atat de obosita dimineata. Ai nevoie de mai multa odihna decat timpul pe care ti-l acorzi acum.

       Aurelia – Da, dar sunt atatea de facut, tot timpul, incat zilele mi se par prea scurte. Daca nu fac ceea ce am de facut, atunci misiunea lemuriana nu se va extinde cum se extinde acum. A luat amploare si multi incep sa ni se alature.

       Adama –Intelegem ca aceasta calatorie lunga te epuizeaza si este vremea sa faci ultimii pasi ai initierii tale finale, catre inaltare. Aproape ca ai ajuns, dar nu mai inaintezi. In multe feluri, te mai agati inca de tiparele si vibratiile tridimensionale si, daca nu renunti complet la aceste tipare, nu vei putea continua procesul de inaltare.

       Daca te angajezi sa faci saltul de constiinta, despre care vom discuta astazi, poti ajunge foarte repede “Acasa”, nu vei mai fi niciodata obosita si vei depasi toate limitarile.

       Esti mult mai aproape decat crezi. Intotdeauna ultimii pasi sunt cei mai dificili si, deseori, cei mai durerosi, fiecare maestru care s-a inaltat vreodata din acest plan, a fost nevoit sa treaca prin aceleasi initieri ca si cele prin care treci tu – inclusiv noi toti, cei din Telos si din Lemuria, care suntem in dimensiunea a cincea.

       Esti chemata sa te pui in slujba lumii si sa faci multe calatorii. In timpul calatoriilor, vei lua cu tine si le vei oferi multor oameni primele notiuni despre aceasta energie. Pe masura ce calatoresti trebuie sa te purifici, trebuie sa ramai in Sinele tau superior si sa nu permiti niciodata ca ceva sa te supere – si, in special, sa nu permiti ego-ului sa aiba vreo reactie, indiferent de ceea ce vezi si ti se intampla si de modul in care te trateaza unii. Sa nu mai dai niciodata curs tentatiilor de a fi rautacioasa, ofensata, ori de a judeca ceva sau pe cineva. Acestea sunt atitudini si energii care te tin blocata in experienta celei de-a treia dimensiuni.

        Ai ajuns la o frecventa energetica foarte inalta pentru toti cei care te intalnesc si vrem ca tu sa stii asta. Este o energie care va lucra atat cu tine, cat si pentru tine. Cu cat stai mai mult in aceasta energie, cu cat te vei mentine mai mult la cea mai inalta vibratie – in acceptarea Divinitatii tale – cu atat te va sprijini ea mai mult. Daca o sa cazi intr-o vibratie care nu se potriveste cu aceasta energie, acest lucru te va obosi peste masura, ca si in cazul unei pierderi majore de energie.

       Deci, este momentul sa faci un efort constient pentru a ramane zilnic in aceasta energie – in fiecare ora, zi si noapte.
Mare parte din ceea ce iti spun, le spun si celor care vor citi acest material, intrucat ceea ce se aplica la tine este valabil si pentru ei. In final, si ei vor trebui sa parcurga aceasi cale pe care mergi tu acum. Desi va fi diferita pentru fiecare in parte, in final, este la fel. In ceea ce te priveste, aceasta energie despre care vorbim foarte mult cu energia pe care o numesti Fecioara Maria. Iti cerem sa o chemi in fiecare zi in campul tau – si sa ceri energiei ei sa ramana cu tine toata ziua si sa te imbratiseze. Poti face asta?

       Aurelia – Da.

       Adama – Sunt momente in care vor veni la tine energii care vor declansa o nevoie de eliberare in interiorul tau. Aceste energii vor avea o vibratie de tristete, boala, sau suferinta profunda fata de ce se intampla in jurul tau si in lume. Dar repet: de fiecare data cand vei simti aceste energii, indreapta-le catre Fecioara Maria. Ea le va purifica. Dorinta Ei este de a te ajuta. Poti face asta?

       Aurelia – Da.

       Adama – Iti cerem sa faci acest lucru, deoarece ti se va transmite multa energie in urmatoarea calatorie si in celelalte pe care le vei face in viitor. Va fi o cantitate mult mai mare decat in trecut, dar tu o poti face. De data aceasta, o vei face dintr-un plan superior fata de calatoriile anterioare. Tu esti pregatita sa intri in acest plan acum – dar pentru a o face, trebuie sa fii tu insati in echilibrul. Este foarte important sa-ti recunosti energia in acest proces si sa-ti dai seama cat de mult iti poti controla propriile energii si ce urmeaza sa se intample.

       Exista un echilibru delicat intre recunoasterea a ceea ce poti face singura si ce vei indrepta catre Fecioara Maria, iar lucrurile se pot intampla rapid.

       In momentul in care simti ca energia ta incepe sa ezite, vei lua singura aceasta decizie – pentru ca vei sti ca iti poti ridica vibratiile imediat, sau vei sti ca este ceva ce ar trebui transferat. Aceasta va fi o incercare noua si minunata.

       Cele sase saptamani cat vei calatori iti vor oferi o experienta bogata in a invata sa lucrezi cu propriile tale energii, in a invata sa lucrezi cu ceea ce provoaca oboseala care te stanjeneste in aceasta misiune. Dar trebuie sa ai incredere; trebuie sa intelegi ca ai aceasta capacitate. Invata sa-ti coordonezi propriile energii si sa discerni cand esti pacalita de energiile celorlalti, care te epuizeaza. In final, inveti cum sa lucrezi, intr-un mod nou, cu propria ta vibratie – ca de altfel multi dintre cei cu care vei veni in contact. Este clar?

       Aurelia – Da. Voi face ce pot.

       Adama – De asemenea, cand te afli intr-o situatie care simti ca te depaseste in acel moment, trebuie sa recunosti ca ceva ce trebuie predat planului superior. Nu incerca niciodata sa o rezolvi singura, fara ajutorul membrilor echipei tale, care se afla acolo pentru a te ajuta. Foloseste-I cu intelepciune si fara sovaiala. Atunci cand vei simti cum energiile vin sa te ajute si cum propriile tale energii cresc si se extind, inainteaza impreuna alaturi de ele. Cand, pentru un motiv anume, simti ca energiile si situatiile te depasesc si nu iti sunt de ajutor, intelege ca nu ai puterea de a rezolva singura problema si indreapt-o catre noi.

       Aurelia – am planificat calatoria cat de bine am putut, in toate detaliile posibile in aceasta dimensiune, dar stiu si ca s-ar putea desfasura in moduri neprevazute de mine.

       Adama – Iti putem spune ca, in general, etapele calatoriei se vor desfasura asa cum le-ai planificat – dar, in realitate, nu aceasta este adevarata calatorie. Adevarata calatorie va fi tot ce ti se va infatisa – ceva ce inca nu stii. Iti sugeram sa ramai deschisa in fata posibilitati. Trebuie sa-ti lasi energiile deschise fata de cei care te vor contacta, asa cum ai facut si in trecut. Contactele pe care le-ai avut fara sa fii pe deplin constienta, au fost deseori cele mai importante sau mai intense pentru tine. Unele au durat cel mai mult. La fel va fi si in aceasta calatorie. Trebuie sa recunosti si ca tu esti cel care exprima aceste energii si ca, cu cat le vei integra mai mult, cu atat vei putea mai mult sa le impartasesti cu altii.

       Aurelia – Crezi ca sunt pregatita?

       Adama – Stim ca esti pregatita. Este simplu si pentru tine sa-ti dai seama. Ai incredere in tine. De fiecare data cand simti ca nu esti pregatita, incredinteaza-ne noua indoiala ta.

       Convingerea este cea care te mentine in aceasta energie. De fiecare data cand vii cu o energie care declara: “Nu sunt pregatita pentru asta", sau ceva similar, indreapt-o spre noi. Este vremea sa incepi sa-ti dai seama ca e o mare diferenta intre energiile care vin din inima ta si vibratia de acolo, si discrepantele si judecatile ce vin din minte si care ar putea sa te pacaleasca. Cu cat recunosti mai mult ca ele nu te reprezinta, ca sunt ceva ce trebuie dat in grija lui Dumnezeu, cu atat vei sta mai mult in vibratia pe care o cauti si care te sustine. Daca vrei, de data asta vei face o calatorie in dimensiunea a cincea. Dar depinde de tine daca te vei deschide catre aceasta oportunitate si daca vei simti propria responsabilitate in aceasta situatie, ramanand in echilibru. Acum e momentul ca toata lumea sa inteleaga pe deplin ce inseamna si ce trebuie sa faca pentru a ramane in echilibru cu noile energii ce inunda planeta.


       Aurelia – Ar trebui sa incerc sa petrec si mai mult timp singura?

       Adama – Timpul pe care-l petreci in singuratate este intotdeauna valoros. Speram ca, in aceasta a treia calatorie, iti vei da seama ca nu te poti darui cu totul, asa cum ai facut deseori in trecut. Ai nevoie de timp pentru tine, ca sa-ti reincarci bateriile interioare. Gaseste locuri unde sa te poti duce singura, fara ca alti sa te urmeze. Rezerva-ti timp pentru tine, sa te plimbi singura pe strazi, sa fii cu oameni si sa te plimbi prin orasele pe care le vizitezi. Plimba-te singura, cand e cazul. Este foarte important, deoarece iti ofera doua posibilitati. Prima, este sa-ti intelegi propria energie – aceasta e cea mai importanta. A doua, este sa imparti aceasta energie cu altii, care nu vin neaparat la intrunirile pe care le organizezi. A venit vremea sa iesi in lume.

       Aurelia – Este ceva deosebit pentru mine.
       Am evitat intotdeauna sa calatoresc, in special in orase sau locuri aglomerate.

       Adama – Este minunat ce se intampla. De fapt, pe masura ce vei incepe sa te plimbi, vei descoperi energia care-ti lipseste. Lipsa de energie de care suferi se datoreaza, in mare parte, faptului ca nu mai esti intr-o energie care sa te sustina. Este vremea sa te plimbi si sa integrezi energiile care te sustin. Fiecare situatie ce apare si in care ai dubii, care te ingrijoreaza sau te indurereaza, ofera-I-o lui Dumnezeu. In timp ce ii spun aceste lucruri Aureliei, le spun si tuturor celor care citesc acest material. In acest moment, ea va reprezinta pe toti. Toti aveti, mai mult sau mai putin, aceleasi probleme.

       Aurelia – nu inteleg una dintre afirmatiile pe care tocmai le-ai facut: ca nu mă umblu in energia care ma sustine.

       Adama –Asa este.

       Aurelia – Nu inteleg.

       Adama – Ai atins deja o energie de o vibratie mai inalta – cel putin o mare parte din tine a facut-o – si totusi exista o alta parte care simte nevoia de a mentine existenta vechilor energii. Asta nu inseamna ca vei parasi Muntele Shasta, sau ca vei inceta activitatea pe care o faci acum. Poti face toate acestea intr-o existenta de dimensiunea a cincea, ramanand insa in dimensiunea in care esti actualmente.

       Acesta este modul in care fiecare in parte, de la inima la inima, veti crea impreuna realitatea celei de-a cincea dimensiuni, acolo unde sunteti acum si veti transforma, pentru totdeauna, cea de-a treia dimensiune. Asa veti crea, la suprafata, paradisul pe care noi l-am creat in Telos. Energiile vechii paradigme nu te mai sustin nici pe tine, nici pe ceilalti.

       Aurelia – Ce ar trebui sa schimb?

       Adama – Schimba energiile emiterii de judecati, energiile asteptarii anumitor rezultate, energiile vinovatiei si rusinii.
       Toate aceste energii de vibratie joasa apartin existentei de dimensiunea a treia, pe care nu o mai doresti. De fiecare data cand simti aceste energii in tine, ele nu sunt valide si nu exista judecata dreapta si judecata stramba. In dimensiunea a cincea, nu exista nici un sentiment care sa sustina emiterea de judecati. Este vremea sa incepi sa recunosti – in campul tau energetic, in mintea, in gandurile si in inima ta – momentul in care judeci, si apoi sa renunti la judecata si sa o transferi.

       Nu spun nici ca faci ceva rau – deoarece si asta ar fi o judecata. Pur si simplu, trebuie sa faci diferenta intre vibratii. Invata sa simti ce inseamna vibratia de dimensiunea a treia, fata de vibratia din dimensiunea a cincea.

       Aurelia – De ce sunt obosita astazi?

      Adama – Esti obosita pentru ca judeci aceasta dimensiune. De fiecare data cand judeci esti obosita, recunoaste ca te afli intr-o pozitie de judecata din dimensiunea a treia si ca poti sa transformi energia. Aceasta este o munca pe care vor trebui sa o faca toti, pentru a trece la frecventa dimensiunii a cincea. Toti vor trebui sa renunte la orice inseamna paradigma tridimensionala si sa invete un nou fel de a trai. Saltul de constiinta intre dimensiunea a treia si a cincea este urias, pentru cei mai multi dintre voi. Incepeti sa schimbati aceasta constiinta in fiecare zi si, in final, veti ajunge la acest nivel. Efectiv, va trebui sa fiti dispusi sa faceti saltul de constiinta in necunoscut.

       Aurelia – Am fost destul de fericita in ultimele zile si am fost foarte atenta sa nu judec pe nimeni si nimic. N-ar trebui sa fiu obosita.

       Adama – Iti apreciem eforturile, draga mea, dar adevarata schimbare este mai subtila decat crezi. Da, in multe feluri, fericirea este legata de judecati. Atunci cand vin la tine anumite lucruri care te fac fericita si iti ofera ce doresti, judeci ca a fost o zi buna. Cand apar situatii cu care nu esti de acord, consideri ca nu a fost o zi buna – ba, chiar ca a fost una proasta. De fapt, daca vrei, energia ta ar putea avea o vibratie mai inalta, chiar acum. Dar pentru a face asta si pentru a o mentine, trebuie sa fii dispusa sa renunti la gandurile, cuvintele, faptele, activitatile si dorintele care te tin legata de aceasta dimensiune pe care esti atat de nerabdatoare sa o parasesti. Nu vorbim despre extinderea pe plan fizic a experientei tale. Ne referim la emotiile si gandurile care te tin intr-o vibratie joasa.

       Aurelia – prin urmare, nu lucrurile fizice pe care le fac imi scad vibratia si energia?

       Adama – De obicei, nu ele. Este vorba despre nivelul la care-ti mentii energia. Cand iti mentii energia la nivelul emiterii de judecati – la adresa ta sau a altora – vibratia iti scade.
       Cand te mentii la un nivel de energie, asteptand un anume rezultat, energia iti scade. Cand judeci ca ceva este greu sau ca e o lupta, energia ta scade. Constientizeaza ce anume creezi in fiecare moment. Cu fiecare gand sau emotie, tu creezi ceva pozitiv sau negativ. Energia se acumuleaza si iti afecteaza viata exterioara, tridimensionala si te impiedica sa adopti o frecventa de dimensiunea a cincea.

       Aurelia – Trebuie sa nu mai gandesc si sa nu mai simt?

       Adama – Ar fi bine. De fapt, ar fi foarte bine pentru tine. Pierzi prea multa energie cu ganduri legate de ce ar trebui sa se intample, ce ar trebui sa faci, cum trebuie sa faci ceea ce crezi ca trebuie sa faci etc. mintea ta este permanent ocupata in multe directii, in incercarea de a-ti modela viata intr-un anume fel, iar noi iti spunem ca nu trebuie sa se intample nimic anume si nu trebuie sa faci ceva anume. Este doar o iluzie!

     Aurelia – Spui ca nu trebuie sa faci nimic! Atunci nu am o carte de terminat, nu am o calatorie in care trebuie sa merg, nu trebuie sa-mi castig existenta, sa platesc facturi, sau sa raspund la mesajele legate de misiunea mea etc.

       Adama – Acestea sunt alegeri pe care le-ai facut. Incepe sa percepi toate listele tale cu “lucruri pe care trebuie sa le fac” – si ai multe – ca pe niste lucruri pe care ai ales sa le faci. De fapt, in vibratia dimensiunii a cincea, nu trebuie sa facem nimic anume. Este o alegere. Pana cand aceasta distinctie nu va fi evident pentru tine, vei ramane in vibratia dimensiunii a treia. Aceasta este calatoria ta, Aurelia: sa intelegi “adevarul” acesta si sa-l traiesti in totalitate.

       Aurelia – Ei bine, nimeni nu ne-a invatat sa gandim astfel. Nu multi oameni gandesc asa.

       Adama – Stim asta. De aceea iti oferim o invatatura noua pe care, la randul tau, sa o impartasesti altora. In dimensiunea a treia sunteti toti in aceasi barca. S-a acordat foarte putina importanta lucrurilor esentiale, pentru ca voi toti sa puteti trece la o constiinta de dimensiunea a cincea.

       Tu si toti ceilalti care, in urmatorii cativa ani, doresc inaltarea in taramul luminii, trebuie sa pasiti intr-o alta viata cu haine noi. Daca alegeti asta, noua calatorie va incepe sa se desfasoare in moduri minunate.

       Daca va agatati de ceea ce s-a intamplat inainte de acest moment si de ce se intampla in viitor, veti ramane in dimensiunea a treia. Este vremea sa va deschideti fata de absolut tot ce reprezinta un nou mod de a vedea, a percepe, a face si a fi.

       Fiti pregatiti si dispusi sa traiti in momentul prezent, fara a avea asteptari – si deschideti-va catre vraja, maretia, armonia si frumusetea care va asteapta pe toti cei care vor pasi in modul de existenta al celei de-a cincea dimensiuni.

       Fiti pregatiti sa traiti minuni si schimbari ce se vor manifesta in moduri care va depasesc cele mai indraznete visuri. Dar sa stiti ca asta nu se va putea intampla, atata vreme cat va veti agata, in continuare, de ceea ce cunoasteti ca viata tridimensionala. Sa traiesti in aceasta dimensiune este o vibratie, un nou mod de a fi – si nu trebuie sa faceti anumite lucruri pentru a va castiga dreptul de a ajunge acolo.

          Acestea sunt adevaratele tehnici si metode pentru viata din dimensiunea a cincea.


       Aurelia – Tot ceea ce imi spui acum si multe dintre cele spuse anterior, pentru acest volum, pare atat de simplu. Pana si Sananda imi spune cat e de simplu. Si totusi, nu putem pricepe. Este prea simplu.

       Adama – Este asa, pentru ca mintea complica totul. V-am spus in repetate randuri, ca adevarata spiritualitate este extrem de simpla. Toate informatiile ar putea fi cuprinse intr-o mica brosura. Sunt atat de simple, incat cei mai multi dintre voi nu sunt dispusi sa le ia in seama. Cei care se trezesc, cauta permanent informatii, ultimele stiri din taramurile de lumina, alte transmisii de acolo, mai multe tehnici, mai multe activari etc. observam ca o mare parte dintre voi trece aceste informatii prin minte, dar nu integreaza prea mult din ceea ce invata.

       Cititi o data, poate de doua ori si treceti la urmatoarea carte, urmatoarea transmisie si uitati aproape tot ce ati citit sau ati auzit, imediat ce gasiti urmatoarea carte pe care sa o cititi, sau urmatorul seminar la care sa participati. De fapt, voi integrati doar o parte din toate invataturile spirituale care v-au iesit in cale. Daca v-ati fi angajat sa integrati mai mult si sa deveniti aceste invataturi, majoritatea dintre voi ar fi deja intr-o stare superioara de frecventa. Mintea si nu inima doreste toate aceste lucruri. Multi hraniti mintea, in defavoarea inimii.

       Inima voastra stie totul si, cu siguranta, cunoaste cele mai simple moduri de a va duce acolo unde doriti sa ajungeti – la libertatea spirituala, prin inaltare. Inima voastra stie ca aceasta cale este usoara, in timp ce mintea vrea sa va faca sa credeti ca este ceva foarte greu si complex. Cand va oferim invataturile simple care va vor inalta la o frecventa de dimensiunea a cincea, multi dintre voi nici nu vor sa le citeasca; se plictisesc. Spuneti: da, bine, Adama, am mai auzit asta. Da, asa este, le-ati auzit de multe ori si nu sunteti interesati de aceste tehnici simple. Mai  rataciti inca aici, in durere si lupte, in dimensiunea despre care credeti ca nu va mai reprezinta.

       Aurelia – Atunci, trebuie sa oprim functionarea mintii?

       Adama – Mintea nu poate fi oprita. Oamenii au o minte – si o au pentru un scop. Corpul fizic are si el o minte proprie – ea face parte din intregul care sunteti. Stiti ca aceasta vibratie pe care o cautati vine prin inima, dar nu o putem crea in locul vostru. Nu va putem da o lista de etape pe care sa le urmati, pentru a ajunge pe deplin la aceasta vibratie. Trebuie sa o creati, iar si iar, fara nici o restrictie, limitare sau convingere ferma ca prezenta ei ar trebui sa se faca cunoscuta, in vreun fel anume. Voi reprezentati o forta creatoare extrem de puternica, dar cand va asteptati ca ea sa se faca cunoscuta intr-un mod anume, nu se intampla nimic. Obisnuiti-va sa-L lasati pe Dumnezeul din interiorul vostru – Esenta voastra Divina – sa va indrume in calatorie si sa va calauzeasca pe tot drumul spre casa, pas cu pas. Ati devenit toti experti in a va incurca si a va complica viata in moduri care va provoaca durere. Mentineti in jurul vostru o structura despre cum trebuie sa fie lucrurile si nimic nu o poate strapunge. Aceasta este marea voastra virtute dar, dincolo de constiinta tridimensionala, nu va serveste deloc.

       Aurelia – Asa am fost invatati sa cream ce dorim, hotarand ceea ce dorim, fixandu-ne intentia, ca sa arate cum dorim – si apoi, concentrandu-ne pe acel lucru. Aceasta este alchimia pe care am invatat-o.

         Adama – Dar este o diferenta a decide ce vrei, a gasi adevarul despre ceea ce vrei si a stabili o lista lunga cu modurile in care ar trebui sa arate acel lucru. In aceasta etapa, foarte putini dintre voi pot face diferenta dintre cele doua. Sunteti prinsi de atata vreme in paradigma limitarii, incat va este greu sa va rupeti de ea. Ceea ce va cerem sa faceti, chiar acum, este sa retineti un simplu exercitiu si sa incepeti sa va jucati cu el. In acest exercitiu trebuie sa eliminati toate asteptarile pe care le aveti in legatura cu modul in care ar trebui sa fie lucrurile si ce anume ar trebui sa aveti. Eliminati-le si, cu bucurie si recunostiinta, incepeti sa creati si sa va traiti viata in momentul prezent! Deschideti-va larg pentru a primi dorintele inimii, dar nu va asteptati la un rezultat anume. Doar acceptati si fiti pregatiti pentru surprize!

       Aurelia – Sa nu ma mai astept la nimic! Ni s-a spus ca trebuie sa avem sperante. Spera intr-un miracol, spera ca se va intampla cutare lucru etc.

       Adama – In acest moment va spunem sa renuntati la toate asteptarile. Al doilea pas este sa renuntati la toate judecatile. Acestia sunt pasi foarte importanti pentru tine si pentru toti ceilalti. Mintea voastra s-a concentrat prea mult timp pe aceste doua lucruri. Ele au fost o binecuvantare, in aceasta intrupare. Ati facut promisiuni peste promisiuni. Voi face cutare – daca se intampla cutare lucru. Voi face asa – daca se intampla asta. Repet, nu e vorba despre nimic din toate acestea; e vorba despre alegerile pe care le faceti de buna voie, din centrul inimii. Este vorba despre a fi bucuros in slujba vietii de zi cu zi, nu pentru ca ti s-a spus sa faci ceva, ci pentru ca ti-ai dorit tu sa faci. Nu e vorba despre dorinta de a trece la o vibratie de dimensiunea a cincea, doar pentru ca te astepti ca suferintele si durerile sa dispara. E vorba despre a trece in vibratia de dimensiunea a cincea, deoarece asta sunteti, aceasta este adevarul vostru si urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti.

       Fiti constienti ca, in acelas timp, in cea de-a cincea dimensiune va veti confrunta si cu noi provocari. Pe masura ce corpul si vibratia voastra se vor purifica, exista intotdeauna un proces evolutiv in desfasurare si un nou nivel la care trebuie sa ajungeti. Multi dintre voi nu isi dau inca seama ca Inaltarea nu se termina cu cea de-a cincea dimensiune. Este doar inceputul unei calatorii minunate si eterne. Trebuie sa stiti ca veti continua sa va inaltati de la un nivel la altul, de la o stare de maretie la una si mai mare, pentru totdeauna. Calatoria de inaltare nu se termina niciodata. Aceasta este natura voastra si dreptul vostru din nastere.

       Trebuie sa vreti sa iesiti din lupta in care va aflati acum, fara a va astepta la ceva anume. Pur si simplu, sa fiti dispusi sa iesiti din ea si sa lasati ca totul sa se desfasoare, fara a va astepta la un anume rezultat, la o anumita data.
       Sunteti potriviti pentru aceasta sarcina – sunteti mai mult decat potriviti. Sunteti mult mai potriviti decat credeti. Noi nu putem face nimic pentru a va face sa va inaltati, pana ce nu incepeti chiar voi acest proces.

       Aurelia – Imi strici toate planurile. Este cert ca ceea ce scriu acum nu e ceea ce imi planificasem, initial, pentru acest volum. Cand m-am asezat sa scriu o carte despre tehnicile si metodele pentru atingerea celei de-a cincea dimensiuni, aveam relativ multe cunostinte despre lucrurile dezvaluite de maestrii Inaltati, in ultimii 40 de ani. Unele informatii sunt greu de gasit si nu multi le cunosc. Imi pregatisem o structura interesanta pentru aceasta carte si nu am respectat prea mult din ea, pana acum. Nu v-am simtit energiile, pentru ca sa incep sa primesc restul de informatii si sa le incarc cu energiile si intelepciunea voastra.

       Adama – Te surprinde?

       Aurelia – Nu am inteles de ce nu le simt.

       Adama – Cand energiile nu au vibratia corespunzatoare, de obicei noi nu suntem aici pentru a-ti oferi ajutorul. Sunt bucuros ca ai observat acest fapt si ca nu ai continuat cu scrierea cartii, deoarece ar fi fost scrisa intr-o vibratie necorespunzatoare. Informatiile pe care aveai de gand sa le scrii sunt exacte si au fost dezvaluite de multi dintre Maestrii Inaltati din trecut. Desi aceste invataturi reprezinta inca adevarul dimensiunii a cincea, astazi tabloul nu este complet. Informatiile pe care le detii au fost dezvaluite din perspectiva celei de-a treia dimensiuni, pentru a-i ajuta pe Lucratorii intru Lumina de atunci sa initieze procesul de intelegere a constiintei superioare.

       Unele piese lipsesc, iar acum se dezvaluie urmatoarea etapa. Adevarurile simple pe care le explicam acum, in aceasta carte, reprezinta frecventa celei de-a cincea dimensiuni. Ele nu au putut fi dezvaluite inainte, in aceasta maniera simpla, deoarece omenirea nu era pregatita sa le auda. Mintile oamenilor cautau atunci – si mai cauta inca – sa creeze cai spirituale foarte complicate, intrucat, daca sunt atat de simple, pentru ei nu au valoare. Pentru ca sa poti scrie despre cea de-a cincea dimensiune, in noua energie trebuia sa ajungi la aceasta vibratie – sau, cel putin, suficient de aproape.

       Acesta este motivul pentru care energiile nu erau prezente atunci. Este cu siguranta un proces peste care nu se poate trece.

       Cautatorii trebuiau ca, mai intai, sa fie informati la nivel mental, pentru ca multi dintre voi sa poata integra in inima, o parte din ce li se spunea. Informatiile au fost dezvaluite in vechea vibratie si si-au atins scopul foarte bine. Au ajutat omenirea sa-si dezvolte nivelul de constiinta la cel de astazi. Dar, acum, tu esti intr-o vibratie noua si nu mai este suficient ca tu si ceilalti sa va indreptati catre o Inaltare fizica in energiile vechi. Acum, totul depinde de inima, deoarece, asa cum am mai spus, inima este cea care se inalta prima si apoi restul.

       Aceste informatii anterioare, pe care tu le pretuiesti atat de mult, draga mea, v-au ajutat sa ajungeti unde sunteti astazi. Fara ele, nu ati fi ajuns aici. Dar, acum simti ca restul drumului iti este blocat si ceri indrumari. Ne spui ca nu stii cum sa mergi mai departe, nu-i asa?
       Trebuie sa stii ca, pentru a putea scrie metodele si tehnicile pentru a atinge cea de-a cincea dimensiune, vibratia ta trebuie sa creasca, altfel ar fi avut prea putin sens pentru tine sa scrii despre ceva ce nu ai simtit sau inteles. Te felicitam pentru pasii pe care i-ai facut. Stim ca nu a fost usor. Acum, ca ai ajuns sa intelegi acest lucru, poti sa te eliberezi din aceasta noapte intunecata a sufletului. Esti aproape gata sa-ti iei zborul.

       Adama – Ahnahmar doreste sa-ti vorbeasca acum.

       Ahnahmar – Salutari, draga mea, iti vorbeste Ahnahmar, iubirea inimii tale. Deoarece iti cunosc atat de bine energia, iti inteleg frustarea si nerabdarea. Nu esti multumita de ceea ce s-a intamplat pana acum, nu-i asa? Nu ai obtinut chiar toate rezultatele pe care crezi ca ti le-ai propus, la care ai sperat. Ne-ai spus de multe ori ca scopul tau este inaltarea; scopul tau a fost acela de a depasi a treia dimensiune si de a intra intr-o alta realitate dimensionala. L-ai indeplinit?

       Aurelia – Nu inca.

       Ahnahmar – Iti spun acum, vino acasa, draga mea. Te asteapta atat de multe aici, inclusiv iubirea mea eterna pentru tine. Accepta si doreste sa spui, simplu: “Scopurile mele privind Inaltarea nu au fost inca atinse, cu toate eforturile pe care le-am facut in acest sens aproape toata viata; deci, nu mai doresc sa mai folosesc aceste metode. Ma voi deschide catre orice alte metode noi pe care mi le oferi”.
       Ce ai invatat in trecut ti-a fost util in evolutia constiintei tale, la nivelul de acum, dar asta s-a intamplat tot in vibratia tridimensionala. Toate cunostintele vechi nu te vor ajuta prea mult in noua vibratie si frecventa a dimensiunii a cincea. De ce ai dori sa te agati de metode care la tine nu au functionat?

       Aurelia – Deoarece nu cunosc celelalte metode despre care tu spui ca sunt mai eficiente. Nimeni nu a vorbit prea mult despre metode simple, amintite de tine. M-am concentrat pe ceea ce am invatat.

       Ahnahmar – Acum iti oferim alte metode. Aproape ca ai ajuns. Cu o mica schimbare de constiinta si de atitudine, poti sa ajungi la destinatie, intr-un timp relativ scurt, iti cer sa te iubesti suficient de mult pentru a veni acasa. Este vremea ta, este timpul sa fim impreuna, din nou, intr-un mod mai constient. Este momentul sa fim din nou uniti Divin, intr-o uniune sacra a sufletului, doua corpuri, dar o singura inima.

       Aurelia – Bine, ascult.

       Ahnahmar – Ti-am sugerat sa predai tot ceea ce nu te ajuta sa te purifici si sa te mentii intr-o frecventa vibratorie de dimensiunea a cincea. Iar tu poti sa-ti dai seama de diferenta, indiferent daca o crezi sau nu. In inima ta, stii sa discerni, dar depinde de tine sa o faci; nu putem face asta pentru tine.

       Aurelia – Vrei sa spui, sa le predau lui Dumnezeu sau Fecioarei Maria? Vezi tu, parte din mine nu ar vrea sa le predea lui Dumnezeu, deoarece eu consider ca ele reprezinta lucruri fara valoare, pe care le-am acumulat odata cu trecerea eonilor. Nu vreau sa-I dau lui Dumnezeu deseurile mele.

       Ahnahmar – Dumnezeu stie adevarul a ceea ce tu numesti “deseuri” si mai stie si ca inima ta incearca sa se elibereze de dependenta fata de a treia dimensiune. Dumnezeu este dispus sa preia aceasta energie si spune: “Daca eliberezi si ne dai noua toata aceasta energie pe care o tii in interiorul tau si atat de strans in jurul tau, noi o putem transforma si o putem trimite, pentru a-i binecuvanta pe altii cu ea. Acest lucru nu numai ca te inalta din limitarile pe care le contine energia respectiva, dar, in acelasi timp, ea poate fi transformata si eliberata acolo unde este mare nevoie de ea.” De fiecare data cand predai ceva, faci un mare serviciu – tie si tuturor.
       Pe masura ce eliberezi energia, cere sa ti se dea intelepciunea de a invata din ea – si poti fi libera.

       Aurelia – Pare sa fie relativ usor. Credeam ca vreau sa-I ofer lui Dumnezeu doar lucrurile bune.

       Ahnahmar – Nu, asta nu decizi tu acum, deoarece problemele cu care te confrunti sunt asteptarile si judecatile tale. In acest moment, tu nu esti cel mai indicat judecator, pentru a decide ce este bine pentru tine si ce nu. Iti cerem ca, pur si simplu, sa incepi sa lucrezi la nivel de vibratie. Vrem sa incepi sa recunosti si sa discerni cand esti in echilibru si cand energia ta este intr-o dimensiune care nu te limiteaza; restul, poti sa-l predai. Este momentul sa faci diferenta dintre identitatea ta adevarata si iluzie – lucru ce trebuie facut prin intermediul inimii si nu sa-i spunem noi mintii tale: “Cand faci asta, iti respecti adevarul si cand faci asta, nu-l respecti. Sau, daca faci asta, esti intr-o vibratie de dimensiunea a treia si daca faci asta, esti intr-o vibratie de dimensiunea a cincea.” Acesta este cursul tau in arta desavarsirii. Draga mea, cursul tau in discernamant si redescoperire de sine. Pana ce nu vei face acest lucru pentru tine, nu vei putea mentine vibratia care sa te sustina in frecventa celei de-a cincea dimensiuni.

       Poate ca, atunci cand esti nesigura, trebuie sa folosesti pendulul si sa testezi din nou totul, sau poate ca trebuie sa concepi o metoda personala, care sa-ti permita o validare clara. Depinde de tine. In fiecare situatie, te vei uita si vei spune: “Este aceasta in vibratia celei de-a treia sau a cincea dimensiuni? Daca e in vibratia tridimensionala, o voi preda lui Dumnezeu si Ii voi cere sa mi se dezvaluie intelepciunea pe care trebuie sa o invat din ea.Lasa ca energia ta Divina sa purifice aceasta energie din tine.

       Treaba ta este sa faci acest lucru cu incredere si iubire, pentru ca sa te vindeci si sa vezi ce rezultate vor fi – fara asteptari specifice si fara a cauta cu nerabdare sa afli. Macar va fi ceva nou, care va pune capat actiunii tale de a te lovi, iar si iar, cu capul de acelasi perete. Vrei sa incerci?

       Aurelia –Voi incerca, cu siguranta. Astept cu nerabdare sa ajung in uniune Divina cu tine pentru totdeauna si sunt dispusa sa fac tot ce trebuie pentru a crea o punte peste prapastia care ne desparte, atat in constiinta, cat si fizic.

       Ahnahmar – Sa faci asta doar pentru ca-ti doresti sa fii din nou cu mine este un motiv, dar nu ar trebui sa fie singurul. A venit vremea sa inveti ca-ti poti integra Divinitatea usor si rapid si ca poti trai experienta uniunii Divine mai intai cu Sinele, apoi cu mine.

       Cand vei pleca din Muntele Shasta si vei calatori pentru a merge in lume, vei vedea ca fiecare persoana pe care o vei intalni are o vibratie diferita. Va trebui sa incepi sa recunosti vibratia – adevarul vibratiei fiecarei persoane – nu judecand, ci prin discernamant. Incepe sa percepi frumusetea – nu doar a vibratiilor lor individuale, ci a trasaturii care-i caracterizeaza pe toti. Trebuie sa incepi sa faci din asta o incursiune nu doar pentru indeplinirea misiunii, dar si pentru ceea vei face pentru tine, pentru propria ta evolutie. Aceasta calatorie va constitui un curs de nivel inalt pentru tine, draga mea. Si voi fi langa tine la fiecare pas, iubindu-te si incurajandu-te sa inaintezi catre Victoria finala a inaltarii tale. Sa stii ca sunt intotdeauna cu tine. Nu exista nici o clipa in care sa nu fiu cu tine.

       Aurelia – De ce imi este inca teama de calatorii si am retineri sa parasesc confortul casei mele?

       Ahnahmar – Nu-ti este teama sa calatoresti. Teama ta se refera la faptul ca parasesti locul unde ai stat si este data de mintea-ego, care nu doreste sa elibereze teritoriul pe care l-a stapanit atata timp. De fiecare data cand pleci intr-o calatorie, sunt multe de descoperit. Pana acum, in pofida temerilor initiale, toate calatoriile tale ti-au adus placere, nu-i asa? Ai intalnit multi oameni cu care ai creat legaturi sufletesti foarte stranse. Asta nu s-ar fi intampla daca ai fi ramas acasa, nu-i asa?

       Aurelia – Da, intr-adevar. Toti au fost minunati si sunt foarte recunoscatoare pentru aceste experiente, dar tot sunt agitata inainte de a pleca. Urasc zborurile cu avionul. Cred ca ar trebui sa am la dispozitie propria mea nava spatiala, care sa ma duca oriunde doresc. Voi aveti o multime de nave in Telos, poate as putea imprumuta una si un capitan de nava, pentru drumurile lungi. (Rasete)

       Ahnahmar – In fiecare calatorie au existat multe necunoscute cu care a trebuit sa te confrunti. Mintea-ego iti spune ca necunoscutul nu este ceva foarte sigur, ca e un lucru inspaimantator, care te poate rani. Dar, daca asculti de inima, ea iti va spune ca necunoscutul este un lucru minunat; el contine posibilitati nelimitate a foarte multe lucruri pe care ti le-ai dori. Trebuie ca tu sa faci alegerea constienta de a vrea sa-ti urmezi inima in necunoscut si in toata magia cu care aceste calatorii iti pot imbogati viata. Multumeste-i mintii-ego pentru grija si spune-i, pur si simplu, sa se dea la o parte sau, in acel moment, preda-I mintea-ego lui Dumnezeu. Nu intra cu ea in polemica, deoarece acesta este domeniul ei. Pur si simplu, preda-o si intoarce-te in vibratia inimii, care te sprijina in calatoria ta. Dat fiind ca tu ai ales sa faci aceasta calatorie, de ce nu te incurajezi intr-un mod care sa te linisteasca, sa te intareasca si sa te insufleteasca? De ce continui sa te alimentezi cu idei care te obosesc, sau provoaca dezordine in sistemul tau?

       Aurelia – Cred ca nu inteleg cum functioneaza.

       Ahnahmar – Dar iti explicam acum.

       Aurelia – De aceea va ascult.

       Ahnahmar – Incepe sa exersezi acest lucru. Nu poti sa te asezi la pian si sa canti o sonata, fara sa exersezi. Trebuie sa o inveti, nota cu nota, deoarece din aceasta invatare iti vine puterea si rasplata tuturor darurilor tale de zeita care esti. Fiecare nota este un nou ton pe care trebuie sa-l inveti in aceasta calatorie – iar ulterior, ele vor alcatui un ton unitar, ce va reprezenta cantecul. Tu canti acum tonuri din toate vietile pe care le-ai trait sub forma intrupata, pe aceasta planeta. Iar cand se vor auzi puternic si clar, fiecare dintre aceste tonuri iti va arata o alta parte din Divinitatea ta. La capatul acestui proces, vei fi din nou stapana pe toate aspectele tale. Nimeni nu poate face asta pentru tine, pentru ca altfel nu ai putea deveni stapana. Trebuie sa-ti doresti asta cu fiecare fibra a fiintei tale – atat de mult, incat sa fi dispusa sa elimini  tot ce stii si ai invatat pana acum si care nu-ti mai este de folos. Fii dispusa sa pasesti in necunoscut, unde te asteapta tot ce ti-ai dorit vreodata.

       Aurelia – Dar lucrurile cum ar fi casa, pisica si afacerea mea? Trebuie sa le elimin si pe ele?

       Ahnahmar – Nu. Iti poti trai viata. Ceea ce trebuie sa elimini este energia pe care insisti sa o pastrezi si care te mentine in limitare. Tu vrei sa elimini energia care te tine agatata de vibratia celei de-a treia dimensiuni.

       Aurelia – Nu stiu in totalitate, cum functioneaza asta.

       Ahnahmar – Ba stii. Petreci foarte mult timp planificand si spunand: “Ei bine, pot face asta, cand ma voi muta. Pot face asta, cand se va intampla cutare lucru.” Renunta la toate astea; ele nu te reprezinta. Deocamdata, tot ceea ce trebuie sa stii este cine esti tu in cadrul acestor energii. Trebuie sa fii capabila sa faci diferenta dintre vibratia ta si cea din jurul tau.

       Aurelia – Sa nu mai fac planuri?

       Ahnahmar – Bineinteles ca poti sa faci planuri, dar nu crea atasamente fata de ele. Daca, pe moment, simti ca asta este alegerea ta, atunci asculta de ea – dar trebuie sa recunosti ca, in urmatorul moment, alegerea ta ar putea fi alta. Trebuie sa incepi sa te joci cu energiile creatoare si atunci cand ceri cu adevarat universului sa-ti dea ceva, stai de-o parte si asteapta, pur si simplu, sa se realizeze! A sta de-o parte, inseamna sa renunti la asteptarile cu privire la ce va urma si cum se va intampla totul. Asteapta surprizele, cu bucurie si recunostinta. Stii, aici noi iubim surprizele. In acest fel se ridica de pe umerii nostri o povara, deoarece face ca ceea ce ne dorim sa fie mai clar, intrucat avem mai putine alegeri de facut.

       Aurelia – Nu mi-am dat seama ca asteptarile mele sunt atat de multe.

       Ahnahmar – Acesta este adevarul pe care-l simti? Asteaptarile tale sunt atat de numeroase, draga mea, incat sunt scrise pe topuri intregi de hartie, in regatul luminii.

       Aurelia – (Chicoteste) Ei, hai…exagerezi!

       Ahnahmar – Da, auzim ce spui: “Cea de-a cincea dimensiune va arata asa, in cea de-a cincea dimensiune se va intampla asa, voi putea si voi avea acces la intreaga cunoastere, voi putea sa ma teleportez si sa zbor, am planuri pentru o vacanta foarte lunga, voi putea sa…”  O lista nesfarsita de asteptari! Sa stii ca felul in care spui sau faci anumite lucruri este, deseori, foarte amuzant pentru noi.

       Aurelia – Ai dreptate, dar nu vad nimic rau in a avea acest gen de asteptari. In afara de asta, incerc sa inteleg. Asta nu inseamna ca ma astept la ceva anume.

       Ahnahmar – Ceea ce tu percepi ca dorinta de a intelege, este mintea ta, care incearca sa creeze o serie de asteptari. “Daca inteleg cum ar trebui sa fie, atunci ma pot agata de aceasta imagine si ma pot indrepta catre ea.” Dar nu asta faci. Ceea ce trebuie sa faci, este sa ajungi la vibratia care este deja aici si fiind in aceasta vibratie, sa te unesti cu ea si sa accepti. Cand o vei stapani in totalitate, s-ar putea sa vrei sa faci o alegere complet diferita.

       Cand vei ajunge din nou la constiinta completa, vei identifica dorinte foarte diferite fata de cele de acum, pentru tine si pentru aceasta planeta. Acum mergi din ce in ce mai adanc in propria ta Esenta Divina. Ceea ce nu este real, sunt lucrurile care se afla in exteriorul tau. Deci, de ce sa te astepti la ceva anume in ceea ce priveste casa in care vrei sa locuiesti, sau oamenii pe care doresti sa-i ai in preajma, sau modul in care doresti sa arate lumea? Nu are nimic de-a face cu tine. Vibratia pe care o cauti si la care doresti sa ajungi este in interiorul tau – si nicaieri in alta parte. Stii prea bine acest lucru.
       Pana cand nu te vei putea elibera de tot ceea ce se afla in afara ta, de tot ceea ce nu este cuprins de Sine si de adevarul Divinitatii tale, nu vei trai in vibratia la care doresti sa ajungi. Nu conteaza ce se va intampla de acum incolo, in lumea exterioara; pur si simplu, nu mai conteaza.
       Elibereaza-te de toate atasamentele legate de cum ar trebui sau ar putea fi. Poti accepta asta?

       Aurelia – Voi incerca.

       Ahnahmar – Nu vreau sa spun ca nu trebuie sa te implici. Vei dori sa te implici mai mult decat oricand, deoarece, cand iti vei da seama ca nu conteaza si nu vei mai avea asteptari sau judecati, vei trai, in sfarsit, in totalitate in vibratia pe care o doresti. Propriile tale energii iti vor fi, in sfarsit, accesibile – energiile care detin vibratia pe care o cauti oriunde, numai in tine, nu. In sine, aceasta este singurul loc unde poti cauta adevarata unime cu tot ceea ce exista – si, odata ce ai atins acea unime, totul se va adauga in tine. Nu va mai exista nevoia de a cauta in alta parte. Te iubesc mai mult decat iti poti inchipui tu acum.

       Aurelia, vorbind cu Ahnahmar – Inainte de a ne opri, mai este un lucru referitor la calatoriile mele, pe care as dori sa-l discut cu tine. Ma ingrijoreaza tot timpul, deoarece imi afecteaza foarte mult campurile energetice. Francezii din toata lumea – si am auzit ca toti cei de origine latina au traditii asemanatoare – ii imbratiseaza si ii saruta automat pe cei pe care-i intalnesc, chiar daca ii vad pentru prima oara. Ei fac asta in mod natural si cu iubire, dar fara sa se intrebe daca celalalt se simte bine in aceasta ipostaza. Ma duc in Spania pentru cateva saptamani si nu sunt sigura la ce sa ma astept. Multi nu cred ca ar trebui sa ceara voie pentru a te imbratisa, a avea un contact apropiat, a te saruta si a face schimb de energii din chakra inimii. Ei cred ca este un gest de iubire si de acceptare – dar pentru mine este, deseori, ca o invadare fortata a campurilor mele energetice.
       In Franta, in unele zone exista obiceiul de a saruta de patru ori o persoana pe care o cunosti prima data, de doua ori pe fiecare obraz – iar ei insista sa o faca, indiferent daca-ti place un astfel de bun venit, sau nu. Asta nu are nimic de a face cu iubirea si am senzatia ca ma ciuguleste o pasare – un obicei uman foarte neobisnuit pentru mine. Nu ma reprezinta. In S.U.A., nu este un lucru atat de obisnuit. De obicei, noi ne dam mana. De asemenea, ei se asteapta ca cineva sa raspunda pozitiv la aceste sarutari, altfel se simt jigniti sau respinsi. Ei nu sunt constienti de modul in care acest schimb energetic ii poate afecta pe ceilalti, daca nu sunt inca sensibili din punc de vedere energetic la acest tip de schimb.
       Daca ar fi doar cateva persoane odata, nu ar fi o problema. Dar cand ma intalnesc cu zeci sau sute de oameni in acelasi timp, la conferinte sau seminarii, imi afecteaza in mod real starea de bine – in special cand se apropie de mine cei care inca fumeaza. Simt cum entitatea nicotinei imi scoate energia din plamani, care incep sa ma doara. Plamanii mei nu sunt atat de puternici, deoarece provin dintr-o familie care are un trecut cu bolnavi de tuberculoza, iar eu am avut pneumonie de cateva ori. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu pot permite sa fiu slabita de aceste practici, pana la a ajunge chiar bolnava. Asta se intampla cand calatoresc in afara Statelor Unite.
       Daca ma retrag sau le spun ca nu pot accepta acest comportament, ei se supara sau reactioneaza. Plec pentru cateva saptamani si voi intalni mii de oameni. De fiecare data, exista persoane care incearca sa ma imbratiseze sau sa ma sarute, deoarece apreciaza ceea ce fac eu si este un obicei din cultura lor. De fiecare data, simt cum mi se absoarbe energia si, atunci cand ma intalnesc cu atat de multi oameni la rand, sunt sleita si nu am timp sa ma reincarc. Apoi, cand ma intorc acasa, sunt bolnava si dureaza saptamani pentru a-mi recupera forta vitala. Cum ar trebui sa procedez, astfel incat sa nu jignesc pe nimeni? Cred ca ne putem iubi unul pe altul foarte mult si fara a ne stoarce tot timpul energiile.

       Ahnahmar – Il voi lasa pe Adama sa raspunda la aceasta intrebare.

       Adama – Imi pare bine ca pui aceasta intrebare, atat de direct acum, deoarece oamenii trebuie sa stie si sa inteleaga acest protocol. Este vorba despre respectarea propriilor energii si a energiilor celorlalti. Am observat cata tulburare i-a provocat corpului tau fizic acest obicei al multora dintre cei pe care-i intalnesti cand calatoresti si suntem de acord cu tine in acest sens. Acesta este tot un protocol de dimensiunea a cincea – de o natura diferita – dar la fel de important.

       Oamenii trebuie sa inteleaga ca, de multe ori, nu este bine sa atingi pe cineva cu care nu ai stabilit inca o legatura de inima, sau pe care nu-l cunosti bine, fara permisiunea acestuia, indiferent de cat de bine intentionat ai fi – exceptie facand doar cazurile de urgenta, sau situatiile similare. In fond, indiferent cat de pure ar fi intentiile, oamenii vor lua intotdeauna mai mult decat vor da; aceasta este natura unui asemenea schimb si nu poti face nimic altceva, decat sa-I eviti. El se face rareori la nivel constient. Nu vorbim despre relatiile cu partenerii, sau cu copii, ori cu membrii de familie apropiati.

       Toti cei care doresc sa ajunga la vibratia celei de-a cincea dimensiuni, trebuie sa fie dispusi sa renunte la toate obiceiurile si traditiile culturale tridimensionale, care nu va vor ajuta in dimensiunea la care cautati sa accedeti. In cultura noastra, gestul de prietenie cu care ne salutam este de a ne impreuna palmele si de a atinge zona chakrei inimii si, prin intermediul ochilor, ne conectam inima la inima, printr-o aplecare usoara din cap si un zambet. Nu este intotdeauna nevoie sa spunem ceva; cuvintele pot fi un simplu mesaj telepatic, cum ar fi: “Pacea fie cu tine”, sau ceva similar. Iubirea si acceptarea sunt transmise si primite prin intermediul inimii.
       
       Asta e tot ce este necesar pentru a ne demonstra iubirea si respectul fata de cealalta persoana pe care o intalnim. Consideram ca e o mare onoare atunci cand ni se permite sa atingem pe cineva din dimensiunea noastra, care nu este membru de familie – si nu o facem prea des. Gestul se face doar cand exista un motiv special – si “intotdeauna” cand ni se permite. Asa se procedeaza atat in dimensiunea noastra, cat si in majoritatea civilizatiilor galactice. Nu trebuie sa ne atingem unul pe celalalt, asa cum faceti in dimensiunea voastra. Asa trebuie sa procedati, deoarece doriti sa ajungeti la o vibratie superioara. Nu incercam sa va schimbam traditiile de cultura. Incercam, doar sa va facem constienti de faptul ca exista o metoda superioara – pe care sunteti liberi sa o adoptati, sau nu. Ceea ce va cerem sa faceti, de acum incolo, este sa respectati dorinta celor care nu mai vor sa se angajeze in astfel de practici, pentru a-si mentine energia si vibratia spirituala la un nivel benefic lor.

       Nevoia si lipsa voastra de iubire va impinge sa faceti acest schimb de energii. El nu are nimic de-a face cu iubirea; a devenit, pur si simplu, un obicei cultural.
       Exista oameni care, constient sau nu, merg de la o persoana la alta, pentru imbratisari si saruturi. De fapt, de cele mai multe ori ei au o nevoie serioasa de energie de la altii, deoarece nu o genereaza din Sinele lor.

       Pentru a compensa propria lipsa, ei absorb energiile tuturor celor pe care-i ating. Fac asta in numele iubirii, dar va spunem ca nu are nici o legatura cu iubirea. Ego-ul este cel care are nevoie de afectiune, deoarece el are adesea foarte putina iubire fata de sine.
       Cand imbratisezi pe cineva, are loc un amestec al energiilor din chakra inimii, care afecteaza ambele persoane. Nu este intotdeauna indicat sa permiti acest schimb de energii, in special cu oamenii pe care nu-i cunosti foarte bine. Deseori, acesta este modul prin care se pot transmite “entitati” din taramurile inferioare, numite de voi “autostopisti”.

       Acest lucru se intampla foarte des, prieteni si deseori vedem oameni cu tulburari aparute in urma unei intalniri de grup, la care au permis multora sa se apropie de chakra inimii, iar energiile care nu le sunt benefice au sarit in campul lor auric. Foarte des, ele au fost cauza unor tulburari mentale subtile, la unele persoane care inainte erau perfect normale.

          Invatati sa va paziti si sa va protezati integritatea propriei energii. Este un lucru vital pentru procesul de atingere a nemuririi. Sunteti responsabili pentru administrarea, intr-un mod matur, a campului vostru energetic.

       De obicei, acesti oameni nu stiu ce li s-a intamplat si, cel mai adesea, continua sa traiasca continuand sa aiba tulburarile si dificultatile provocate de autostopistii pe care i-au preluat, cu mult timp inainte. Aceia dintre voi care doresc sa ajunga la vibratia dimensiunii a cincea, nu-si mai pot permite sa se angajeze “cu usurinta” in acest gen de schimburi. Chiar nu ne place sa vorbim despre acest subiect, in acest volum, dar credem ca este necesar sa deveniti perfect constienti in dimensiunea voastra, de modul in care va puteti pierde sau folosi gresit energiile. In dimensiunea voastra nu exista acest risc si, chiar si atunci, respectam in totalitate energiile noastre si ale celorlalti. Acesta este unicul factor care ne permite nemurirea intacta.

       Odata ce invatati sa va oferiti intreaga iubire din interiorul vostru – cea de la Esenta Divina a fiintei voastre – sa va iubiti pana cand iubirea va va umple pana la refuz inimile, nu veti mai avea nevoie sa mentineti aceste traditii culturale. Ele s-au nascut dintr-o nevoie si credem ca nu mai este necesar sa le exprimati in mod constant, in acest mod. Este alegerea voastra.

       Nu vrem sa spunem ca e ceva foarte rau in asta, ci doar ca aceasta traditie este, pur si simplu, un comportament de dimensiunea a treia, care v-a fost de folos – dar care, in noua energie, nu va mai fi. Daca vreti sa ajungeti la o vibratie superioara, trebuie sa incepeti sa adoptati comportamentele acceptabile in dimensiunea la care vreti sa ajungeti. Cei care doresc sa ramana in vibratia tridimensionala, pot continua sa faca lucrurile ce v-au tinut agatati de ea. Indiferent cat de pline de iubire si bine intentionate pot fi aceste schimburi, va fi intotdeauna unul care va castiga energie si unul a carui energie va fi absorbita. Nu puteti evita acest lucru, decat daca amandoi aveti axact acelasi nivel de energie spirituala. Nu puteti sti asta, nici atunci cand intalniti pe cineva pentru prima data, nici despre majoritatea celor din jurul vostru, nu-i asa?

       Este momentul ca tu, Aurelia, sa-ti aperi interesele si sa incepi sa transmiti aceasta invatatura importanta oamenilor pe care-i intalnesti, atunci cand iti vei da seama ca au nevoie de ea, la diferite niveluri – si, daca doriti sa ajungeti maestri desavarsiti, este obligatoriu sa incepeti sa actionati ca un maestru, daca vreti ca, intr-o zi, sa treceti la urmatorul nivel.

💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!