METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

vineri, 4 septembrie 2015

CAPITOLUL 3 – SARCINA INCREDINTATA AURELIEI, DE CATRE ADAMA



 SARCINA INCREDINTATA AURELIEI, DE CATRE ADAMA
CAPITOLUL 3 –


                              Dialog intre Sananda si Aurelia


       Sananda – Cum te simti astazi, draga mea?

       Aurelia – Mult mai bine; lucrurile incep sa se rezolve, putin cate putin.

       Sananda – Si pentru ce esti pregatita acum?

       Aurelia – sunt pregatita pentru pasul urmator.

       Sananda – Ai mari aventuri in fata! Esti pregatita?

       Aurelia – Da, mari aventuri. Mi se deschid in fata, tot timpul. Cred ca sunt pregatita. Inainte m-ar fi speriat; acum, ma gandesc ca o sa fie amuzant.

       Sananda – Ce pot face pentru tine, in acest moment?

       Aurelia – am nevoie de ajutorul tau, pentru a depasi o situatie in care m-am blocat si simt o mare rezistenta. Este ceea ce nu inteleg. Adama m-a ajutat in fiecare saptamana pentru a putea face urmatorul pas. Mi-a dat sarcini de facut, pe care le-am realizat, dar saptamana aceasta mi-a dat o sarcina in care intampin o mare rezistenta.

       Sananda – acestea sunt cele mai bune.

       Aurelia – Ei bine, el a spus ca este una foarte importanta si vreau sa o duc la bun sfarsit. M-am gandit ca ai putea sa ma lamuresti mai bine. Mi-a spus sa iau numele a zece persoane care nu-mi plac, sau cu care am avut problemele cele mai mari in viata. Mi-a sugerat sa incep prin a percepe ca toti suntem unul si sa vad cum acei oameni fac parte din mine si ca eu fac parte din ei. Vrea sa incep sa vad Unimea si Unitatea pe care o avem unul cu celalalt.
       Asta nu prea rezoneaza cu mine, deoarece simt ca eu sunt propria mea persoana. Nu simt ca sunt ei – si ca ei sunt eu. Mi-a cerut sa-mi petrec o ora si jumatate cu fiecare persoana, aducandu-i in inima mea si sa creez spiritul unimii si unitatii cu ei. Mi-a fost greu pana si sa-mi imaginez ca, in cazul in care as putea sa-mi petrec o ora si jumatate cu fiecare persoana cu care nu am nici o afinitate, voi ajunge la concluzia ca toti sunt eu si ca suntem la fel.

       Sananda – Si imi ceri sfatul?

       Aurelia – Ei bine, hmmm… bineinteles! Sper ca-mi poti spune altceva – ceva ce m-ar putea ajuta sa indeplinesc aceasta sarcina.

       Sananda – Iata sfatul meu. Lasa tot ce faci acum si indeplineste-ti sarcina imediat, complet si cu atentie, pana in miezul fiintei tale. Adama ti-a sugerat asta, deoarece, daca o indeplinesti, vei intra in lumea Unimii. Acesta este urmatorul tau pas, urmatoarea ta initiere si cea care-ti va permite sa te unesti cu Sinele. Nu poti intra in unime, daca simti in interior o ruptura cu cineva sau cu orice parte din viata – inclusiv cu toti cei cu care ai avut probleme.

       Intrarea in unime inseamna sa fii in Unitate cu fiecare parte a vietii, sa respecti nivelul de Divinitate pe care-l reprezinta. Aceasta inseamna sa intri in unime si sa respecti imparatia animalelor, intreaga natura si multe altele, de care nu esti constienta inca. Unimea, asa cum este ea inteleasa in cea de-a cincea dimensiune, cuprinde unirea cu tot ceea ce exista, nu doar cu o parte. De asemenea, ea include unirea cu Supremul Creator, cu Sfanta Mama Pamant, ca parte constienta a acestei planete, unirea cu Prezenta EU SUNT, totalitatea fiintei tale, unirea cu toate partile tale si cu toate imparatiile Pamantului, stiute sau nestiute, imparatia animalelor, inclusiv toate elementele Pamantului, aer, foc, apa si materie.

       Dupa ce vei atinge complet acest nivel de unime in constiinta ta, vei fi invitata sa intri prin portalurile celei de-a cincea dimensiuni si vei primi incununarea mareata a calatoriei tale lungi pe Pamant. Apoi, cu mare fast si onor, vei fi scaldata in focurile Inaltarii, din care vei iesi complet transformata. Dupa aceea, te vei uni cu nemuritorii, pentru totdeauna. Vei fi cu noi, draga mea, fata in fata, lucrand alaturi de noi, in deplina constienta si nu vei mai cunoaste niciodata vreun nivel de limitare.

       Adama stie ce face; iti sugerez sa-i iei sfaturile foarte in serios. Dupa cum stii, Adama si cu mine colaboram foarte strans in imparatia luminii. Ne cunoastem de o viata si amandoi lucram indeaproape cu tine, pentru a te ajuta sa faci urmatorul pas. Stii ca eu consider ca sunt partial si lemurian.

       Impreuna cu Aurelia cea originala, cu Adama si cu alti cativa de pe planeta noastra natala, Lemur, din Tara lui Mu, eu am fost printre primii care s-au intrupat pe aceasta planeta, cu foarte mult timp in urma, pentru a face parte din noua rasa lemuriana, care a venit aici pentru a crea constiinta Christica pe aceasta planeta. Am venit impreuna, un grup foarte restrans, din Tara lui Mu, din universul lui Dahl, in acea nava minunata, despre care v-am povestit, iar Adama ti-a povestit intr-o transmisie. Bineinteles ca nu sunt limitat exclusiv la aceasta identitate. Ca toata lumea, m-am extins intr-o multitudine de alte feluri.

       Adama este un Maestru Inaltat extraordinar si te iubeste atat de mult. El face tot ce poate pentru a te ajuta sa intelegi, intr-un final, vibratia celei de-a cincea dimensiuni, astfel incat sa poti ajunge in ea si sa “intri in aceasta lume a Unitatii”. Acesta este un proces.
       Incearca sa nu devii nerabdatoare cu tine, deoarece asta te va tine pe loc.

       Aminteste-ti ce ti-a spus Ahnahmar despre asteptari!
       Nu trebuie sa-ti spun cata bucurie simte in inima preaiubitul tau Ahnahmar, cand vede cat de mult te apropii de “venirea ta acasa”. Nu exista cuvinte in dimensiunea voastra, pentru a descrie iubirea pe care Ahnahmar o are pentru tine. Vei fi atat de fericita, atunci cand vei face si ultimul pas. Ceea ce iti spun, le spun si tuturor acelora dintre voi care v-ati manifestat dorinta de a deveni candidat la inaltare. Si ei vor trebui sa parcurga acelasi drum, ca cel pe care mergi tu acum.

       Cu cat te angajezi mai mult in a crea acest drum si a te inalta, cu atat le va fi mai usor si altora sa faca la fel. Multi dintre voi sunt deschizatori de drum, faruri de Lumina ce pregatesc drumul pentru ceilalti, care va vor urma.


       Aurelia – Asta mi-a spus si Adama.

       Sananda – Acum, o auzi din nou. Vei mai intreba si alt maestru, pentru a fi sigura?

       Aurelia – Probabil! (chicoteste) Problema e ca imi este oarecum greu sa vad persoanele care nu-mi plac, sa fiu ele si ele sa fie eu si, in final, sa fim toti una. Imi dau seama ca toti venim din acelas Creator, dar ca toti suntem la fel si toti suntem unul – ei bine, asta nu prea pot sa inghit.

       Sananda – Simti astfel, deoarece inca nu vezi adevarul si intelepciunea reala de care ai nevoie pentru a face urmatorul pas, cu usurinta si gratie. Inca nu ai integrat aceasta intelepciune la nivelul mai profund unde trebuie sa ajungi pentru a beneficia de o intelegere completa. Asa ca, hai sa lucram cu aceasta idée pentru moment, deoarece este important ca toti cei prezenti in aceasta camera si toti cei care iti vor citi cartea sa inteleaga bine. Intr-un final, toti veti avea nevoie de aceasta intelepciune. Este o lectie importanta, pe care vreau sa o transmit tuturor.

       Trebuie sa intelegi ca exista un motiv pentru care nu-ti plac acei indivizi si ca ai avut cateva intalniri neplacute cu ei.
       Poate ca a existat o coarda mai sensibila si ei au atins-o. Sau poate ca s-au comportat intr-un mod care te-a iritat, cum ar fi cazul cu cineva care incearca sa te exploateze etc. acum ia acea iritare si identific-o. Intreaba-te ce te irita, ce te deranjeaza sau ce te enerveaza, cu adevarat, la acea persoana?

       Intreaba-te ce emotii iti starneste? Ce simti in prezenta acelei persoane? Va deveni evident ca acea persoana te face sa te simti intr-un mod care nu-ti place. Ei bine, cu siguranta ei nu te pot face sa simti ceva negativ, deoarece nu au aceasta putere. Tu esti singura care o are. Daca simti iritare, asta se intampla deoarece emotiile sunt deja prezente in tine.

       Persoanele de pe lista ta sunt doar elementul declansator si oglinda pentru ca tu sa recunosti ce mai ai inca de vindecat in tine, pentru a putea trece la o frecventa vibrationala superioara.
       Nu are nimic de-a face cu ceilalti. Acum, sapa adanc si uita-te cu atentie in tine; analizeaza ce simti si cum alti oameni si alte oglinzi din viata ta au declansat exact acelasi lucru. Poate ca nu de aceeasi maniera, dar in mod similar – si cerceteaza de cate ori ti s-a intamplat asta in viata.

       Aurelia – De sute de ori, poate.

       Sananda – Asa e, dar apoi intreaba-te ce anume ai judecat sau ai urat la tine si care a creat aceasta oglinda? Stii foarte bine ca este vorba numai despre tine, despre ce simti fata de tine insati, la cele mai profunde niveluri. Nu e niciodata vorba despre cealalta persoana. Cand te duci cu adevarat in adancul tau, intelegi ca asta reprezinta doar o neintelegere din interiorul tau, o judecata despre tine, sau un sentiment de manie pe care il ai impotriva ta. Este o credinta falsa pe care ti-ai creat-o despre tine. Cand vindeci o ruptura dintre tine si altcineva, nu o vindeci pe ea – te vindeci pe tine. Cealalta persoana poate, sau nu, sa beneficieze de asta – dar nu este problema ta. Principalul personaj esti tu – crearea propriei tale vindecari.

       Aceste experiente sunt doar niste catalizatori pe care tu i-ai creat, deoarece doresti sa rezolvi falsele credinte despre tine – cele ingropate adanc in subconstient. Aceasta este motivul pentru care sunt create, pentru a declansa un nou nivel de vindecare. Dumnezeu nu va trimite oameni care sa va enerveze, doar ca sa se distreze. Voi sunteti cei care – prin intentia Divina de a ajunge la iluminare – atrageti magnetic acele persoane care sa va atace propriile limitari si sa le aduca la suprafata constientei, pentru a vedea ce anume trebuie vindecat. Din aceasta experienta veti lua o noua decizie in ceea ce va priveste – daca sunteti pregatiti sa o faceti.

       Cand sunteti pusi in fata unei oglinzi si indentificati mai intai ce anume simtiti, mergeti mai adanc in sentimente. Persoanele care reprezinta oglinda nu intentioneaza sa va supere; ei, pur si simplu, sunt ceea ce sunt. Atunci cand decideti ca nu mai doriti sa credeti ca exista aceasta intelegere de separare legata de voi insiva, cand nu mai vreti sa credeti despre voi ca sunteti ceea ce ati crezut, incepeti sa schimbati acea identitate falsa. Incepeti sa va percepeti adevarata valoare si sa va dati seama ca meritati si valorati mai mult decat oglinzile care vi s-au prezentat.

       Si, cu acceptare, cu emotie si iubire profunda, faceti in mod real o noua alegere de identitate in ceea ce va priveste. Se va produce un miracol foarte interesant.

       Urmatoarea data cand veti fi in prezenta acelei persoane, nu va mai exista nicio forma de energie; va disparea complet, deoarece ati rezolvat problema in voi insiva. Vezi tu, un alt mod de a rezolva ceva – atunci cand esti pus in fata unei oglinzi – este sa te intrebi: oare fac si eu la fel? Fiti dispusi sa traiti experienta oglinzilor in interiorul vostru, conform propriei unicitati. Sa spunem, de exemplu, ca vedeti pe cineva care fura ceva – un hot. Va deranjeaza mult si incepeti sa intrebati: oare fac si eu la fel?
       Poate ca nu sunteti hot si nu aveti cum sa va raportati la ceea ce se intampla, si totusi, iritarea exista.
       Poate ca ati furat de la voi, intr-o maniera foarte subtila. Acest hot este, un element declansator.
       Situatia nu este intotdeauna identica, dar ea se va referi intotdeauna la sine insusi. Oare cum mi-am facut si eu mie insumi asa ceva?

       Aurelia – Am o temere reala, legata de acest subiect. Daca trebuie sa fac si consider ca cei care au incercat sa ma deranjeze pe mine sau misiunea mea, sau au incercat, pur si simplu sa ma controleze – si ii cunosti prea bine pe unii dintre ei – sunt “eu insami”, simt ca vor veni din nou in viata mea, pentru a ma deranja iar. Viata mea este acum linistita si nu vreau sa-i mai vad.

       Sananda – M-ai auzit cumva spunandu-ti ca trebuie sa te impaci cu ei?

       Aurelia – Nu.

       Sananda – Asa cum ti-am mai spus, nu are nimic de-a face cu ei, ci cu tine si relatia ta cu Sinele tau. Poti doar sa faci lucrarea interioara cu tine insati si sa te impaci cu tine. Rareori poti face pace cu o alta persoana, in acest joc al oglinzilor, in special pentru ca vei descoperi ca, cel mai probabil, ei percep lucrurile foarte diferit fata de tine. Poti sa te vindeci doar pe tine, iar ei se pot vindeca doar pe ei. Ei nu sunt responsabilitatea ta.

       De fapt, nu conteaza daca-i mai vezi vreodata, sau nu. Nu este vorba despre a-I aborda si a vindeca totul impreuna cu ei, deoarece aceasta dorinta ar putea fi o proiectie.
       Daca ei vor sa se vindece, o pot face singuri. Este treaba lor. Responsabilitatea ta este sa te vindeci pe tine si sa treci la o vibratie superioara, catre Unime.
      
       Aurelia – Asta nu stiam, dar acum inteleg.

       Sananda –Da, am spus ca atunci cand modifici si vindeci sentimentul in tine insati, data viitoare cand vei mai intalni persoana, nu se va mai declansa nici o energie din contactul cu ea. Asta nu inseamna ca te vei impaca cu ea si ca va trebui sa te implici din nou in energiile ei.

       Aurelia – Uneori trebuie sa lucrezi si sa te intalnesti cu aceste persoane, in viata de zi cu zi, sau poate ca locuiesc la tine in casa, sau in apropiere.

       Sananda – Nu, niciodata nu e vorba despre ele, ci este vorba numai despre tine; ele sunt doar elementul declansator – oglinda. Iar daca respingi oglinda, foarte curand Dumnezeu iti va trimite o alta – una mult mai mare. Nu pentru ca Adama a sugerat asta, ci pentru ca este momentul potrivit din evolutia ta. Daca hotarasti sa nu indeplinesti aceasta sarcina, s-ar putea ca oglinzile sa devina mai mari si mai neplacute. Nu pentru ca Adama ti-ar pregati ceva, ci pentru ca propria ta Esenta Divina doreste asta, in acest moment.

       Aurelia – Motivul pentru care te intreb este ca vreau sa duc la capat insarcinarea data de Adama. Vreau sa fac o treaba buna si sa inteleg mai multe.

       Sananda – Si vei afla ca acest lucru iti va aduce foarte multa bucurie si putere. Daca exista unele situatii in care ai putea dori sa interactionezi cu o persoana care a reprezentat un element declansator pentru tine, fa-o – dar numai dupa ce ti-ai oferit vindecare completa. Daca o abordezi inainte, ar putea sa fie fatal. Exista moment cand ai putea dori sa abordezi o persoana – in special daca este vorba despre sentimente ranite. Ai putea dori sa-ti ceri scuze pentru ceva. Nu spun ca ar trebui, dar inima ta va sti ce se cuvine sa faci. Vei avea intotdeauna o senzatie care-ti va spune ce este bine, potrivit si corect.

       In mare parte, aceste experiente in oglinda sunt in principal pentru tine, pentru relatia ta cu Sinele. De fiecare data cand te lovesti de o situatie deranjata si o aduci intr-o stare superioara de iluminare in interiorul tau, te apropii din ce in ce mai mult de Unime. Incepi sa simti Unimea cu toate lucrurile. Nu mai iei experientele de viata sau intalnirile ca pe ceva personal.

       Iti dai seama ca tu ai creat acea experienta si va fi simplu sa o recunosti. Cand te confrunti cu o oglinda foarte ciudata, stanjenitoare, sau provocatoare – sub forma unei persoane din viata ta – o vei putea recunoaste imediat si vei spune: “Eu am creat-o, eu am atras aceasta experienta. Stiu ca eu am facut asta si ca reprezinta o vindecare importanta pentru mine – pe care mi-o ofer.”

       Asa ca totul se reduce la refacerea demnitatii tale, la gasirea celor mai profunde adevaruri, la cresterea puterii personale si la clarificare. Vei descoperi ca, atunci cand o vei face, nu vei mai atrage aceste oglinzi. Oglinzile pe care le vei primi vor fi diferite; ele vor reflecta starea ta vindecata. Oglinzile nu sunt neaparat negative, stii bine asta. Ele reprezinta tot spectrul, ca toate celelalte.

       Aurelia – Imi este de mare ajutor; ai spus lucrurile acestea de multe ori, nu este prima data, dar acum inteleg mult mai clar. Iti multumesc, Sananda.

       Sananda – Cu placere, draga mea, iar Adama te va ajuta. Aceasta este o alegere si o sugestie profunda pe care a facut-o pentru progresul tau, iar el te va ajuta sa treci prin intregul proces. Atunci cand poti sa te uiti, pur si simplu, la tot ce este in jurul tau in lume si sa afirmi si sa simti ca tu esti toate acestea, vei sti ce inseamna Dumnezeu. Cand Îl vei intalni pe Creator, exact asta iti va spune: “Eu sunt tu, iar tu esti eu; suntem unul si acelasi. Tot ce ai facut tu, am facut si eu, odata cu tine. Suntem unul si acelasi.”

          Asumarea, preaiubitilor, este cea mai mare putere dintre toate. Asumarea egalitatii cu Sinele va aduce din ce in ce mai multe miracole in viata voastra.

       Aurelia – Voi indeplini sarcina pana la sfarsit.

       Sananda – Asa sa fie. Vei fi pentru totdeauna fericita ca ai indeplinit-o. acesta este un alt protocol pentru dimensiunea a cincea, pe care toti vor trebui sa-l parcurga si sa treaca prin acelasi proces initiatic cu care te confrunti tu acum, pentru a intra in Unime.

       Aurelia – Iti multumesc foarte mult.
       Iti sunt foarte recunoscatoare pentru ajutorul pe care mi l-ai oferit in acest moment.

       Sananda – cu placere, draga mea.

💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!