METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 22 decembrie 2015

FLACARA ARMONIEI

           


Cheia cea mai importanta, ca sa va calificati pentru Inaltare

        Cuvant de incheiere, din partea lui Zohar

        Aurelia – Zohar este un maestru stravechi din orasul Shamballa, din interiorul Pamantului. Imi spune ca este foarte batran, ca a trait pe aceasta planeta, in acelasi corp, timp de 250.000 de ani. El are o inaltime de aproximativ cinci metri, arata cam de treizeci si cinci de ani si are un par alb, stralucitor. El a adaugat: nu este culoarea de par care apare cand imbatranesti, ci cea data de intensitatea luminii albe din inima. Este un om de stiinta, care se ocupa cu natura si creatia si a trait in orasul Shamballa aproape toata viata.
       Unul dintre subiectele lui favorite de conversatie este constiinta “armonie”, drept cheie principala in atingerea nivelului de constiinta necesar pentru a putea fi admis la sarbatoarea Inaltarii.
       De asemenea, el este unul dintre cei care au luminat cu prezenta lor, au indrumat si asistat la infiintarea orasului Telos, acum 12.000 de ani, cand lemurienii s-au mutat aici pentru prima data si, in acelasi timp, i-a ajutat si sfatuit in cei 5.000 de ani dinainte de asta, cand ei au inceput sa pregateasca orasul pentru a-l face locuibil, dupa ce au aflat ca urma sa fie distrus continentul.
       Zohar imi spune ca, la inceput, nimeni din Samballa nu stia sigur la ce sa se astepte din partea acestei civilizatii lemuriene, care se alatura retelei Agartha din interiorul Pamantului. Atunci s-a decis ca ei sa fie supravegheati foarte atent.
       Zohar spune ca, dupa ce a petrecut mult timp in Telos, in ultimii 12.000 de ani, iubeste foarte mult acest oras al Iubirii si Luminii. Ceea ce lemurienii au realizat acolo, intr-un timp relativ scurt fata de alte civilizatii din interiorul Pamantului, a depasit cu mult asteptarile pe care le-ar fi putut avea un consiliu planetar sau intergalactic, in urma cu atatia ani.
       Acum va repet chiar cuvintele lui: “Am petrecut mult timp in Telos in ultimii 12.000 de ani – in special la inceput. Am ajuns sa iubesc acest loc, la fel de mult cum imi iubesc propriul oras, Shamballa. Chiar si acum mai petrec inca ceva timp in Telos, dar nu pentru aceleasi motive ca inainte. Acum, ma duc acolo, nu ca sa le supraveghez progresul si dezvoltarea, ci, pur si simplu, pentru ca imi place foarte mult sa ma aflu in acest minunat oras de Lumina si in prezenta locuitorilor sai. Frumusetea, abundenta, spiritul fratern si creativitatea care exista acolo, de o asemenea perfectiune, ilustreaza mai bine ca oriunde miracolele pe care Iubirea si Armonia le pot infaptui, atunci cand o civilizatie decide, in colectiv, sa exprime complet Iubirea Creatorului. Telos si locuitorii lui reprezinta un exemplu graitor al miracolelor pe care le poate face iubirea”.
       El imi mai spune ca, in trecut, a venit la suprafata de cateva ori, pentru perioade scurte de timp si ca ii place foarte mult sa se intalneasca si sa vorbeasca cu cei de la suprafata. El a adaugat: “Inima mea tanjeste, la fel ca si inima familiei voastre lemuriene din Telos, sa poata pasi din nou printre voi ca frate si sa va ofer tuturor indrumarile si cunoasterea mea”.

       Zohar – Salutari, iubiti frati si surori, va vorbeste Zohar.
       Iti multumesc, Aurelia, pentru ca mi-ai cerut sa contribui si eu la cartea ta. Sunt foarte incantat sa-mi ofer energia pentru o astfel de intreprindere si pentru prilejul de a ma conecta inima-la-inima cu fiecare dintre cei care-mi vor citi mesajul.

       Lasa-ma sa spun atat: pentru ca aceasta lume sa fie iluminata complet si sa fie inaltata la Lumina, este necesar ca toti cei ce traiesc in ea sa intruchipeze “armonia”. Toti trebuie sa faca asta; este o cerinta. Altfel, cei care nu o vor face vor fi trasi in jos de propria lor aroganta; se vor imbolnavi de lipsa lor de lumina si vor muri pur si simplu – in principal pentru ca nu au avut capacitatea de a fi fericiti in noua lume. Intelegeti?
        Aceasta este alegerea voastra, dragii mei. Ori alegeti sa o faceti, ori nu. Rezultatul evolutiei voastre depinde, in intregime, de propriile voastre alegeri pe care le faceti in fiecare zi si in fiecare moment al zilei.

       Acum, populatiile de la suprafata se aproprie de ceea ce numeste “Reunirea”. Sa stiti ca puterile din lumea asta, puterile partii intunecate, Illuminati, incearca sa opreasca acest proces, cu orice pret. Sa stiti ca, pe cat incearca ei mai mult sa-l opreasca, pe atat veti fi mai siguri ca sunteti pe drumul cel bun si ca va apropiati de destinatie. Intelegeti?

       Guvernantii vostri nu-si dau inca seama ca cei care traiesc in interior exista de mult timp – mult mai mult decat isi pot vreodata imagina mintile lor limitate. Inca nu realizeaza ca nu ei conduc aceasta planeta si ca vremea domniei in separare va ajunge, curand, la un final dramatic. Balonul lor de iluzie se va sparge curand, iar ciclul rasplatii va incepe.

       Este momentul sa va distantati de toti cei care nu cauta sa adopte armonia in viata lor. Toti cei care doresc sa exprime armonia, sau doresc sa fie acceptati in familia telosiana, trebuie sa faca urmatoarele:
·       Trebuie sa va straduiti sa ramaneti tot timpul intr-o stare de armonie cu intreaga creatie si intreaga natura. Asta, deoarece in lipsa armoniei, apare discordia. Apoi, odata cu discordia, apare distrugerea.
·       Indiferent de ceea ce fac sau spun oamenii, “voi trebuie sa ramaneti in armonie”. Daca cineva incearca sa-ti faca rau, binecuvanteaza-l si ramai fidel propriului tau adevar. Nu-I lasati sa faca parte din realitatea voastra, deoarece acest lucru nu va va ajuta.
·       Daca intalniti o situatie dizarmonica, distantati-va. Nu aveti nici o obligatie sa ramaneti acolo unde nu domneste armonia.
·       Cautati permanent adevarul si armonia si nu va abateti niciodata de la acest curs, ori va veti autodistruge. Cei care continua sa se opuna acestor noi energii ce va inunda acum planeta, nu vor mai putea face asta mult timp. Pentru a determina schimbarile si transformarile pe care le-ati asteptat, energiile devin atat de puternice si de intense, incat cei care li se vor opune, se vor autodistruge.
·       Nu mai trebuie sa va lasati prada sentimentelor de dezbinare si vinovatie. Sa nu regretati niciodata ceea ce sunteti, sau experientele prin care treceti pentru a va echilibra datoriile catre viata. Mai degraba, straduiti-va permanent sa va imbunatatiti si fiti recunoscatori pentru ajutorul pe care-l primiti.
·       Armonia ar trebui sa fie calitatea numarul unu din viata voastra si fiti siguri ca ea va va pava drumul catre admiterea in “Salile Inaltarii”. Veti sti cand ati ajuns la acel nivel, deoarece nimic nu va va mai deranja. Orice v-ar spune oamenii, cuvintele lor nu va vor indurera inima, in nici un fel.
·       Cineva care este intr-o stare de armonie totala, este perfect fericit cu ce inseamna Creatie. El accepta in totalitate ceea ce este. Cand deveniti astfel, sunteti pregatiti pentru Inaltare.
Deoarece sunt aproape telosian prin asociere, si eu voi fi aici pentru a va intampina si sustine Victoria voastra in Lumina. Namaste, prieteni dragi. Va iubesc pe toti atat de mult!

P.S. Va rog retineti: Informatiile referitoare la cea de-a Cincea Raza a Vindecarii si la Marele Templu de Jad, sunt incluse in Volumul 1 al seriei Telos. Informatiile despre Prima Raza a Vointei lui Dumnezeu si a Saptea Raza a Flacarii Violete a Transmutatiei, sunt incluse in Volumul 2 al seriei Telos.


       Nota din partea Aureliei Louise Jones

       Va rog retineti ca, in fiecare zi, primesc un numar mare de email-uri, de pe intreaga planeta. A devenit efectiv imposibil sa raspund, chiar si la un procent redus din aceasta corespondenta si sa pot sa-mi desfasor, in acelasi timp, munca zilnica, necesara pentru extinderea acestei misiuni si pentru intretinerea personala.
      Va citesc scrisorile si as dori sa raspund la mesajele voastre calde. Sa stiti ca sunt foarte mult apreciate, dar nu e posibil sa raspund la peste 100-200 de e-mailuri in fiecare saptamana si sa-mi respect si celelalte obligatii. Va cer intelegere si compasiune.
      Pacea si iubirea sa fie cu voi!


             Fundatia Telos World-Wide
                                       
       Misiune

       Suntem o organizatie non-profit, dedicata raspandirii informatiilor si invataturilor din Telos si pregatirii eventualei iesiri la suprafata a surorilor si fratilor nostri lemurieni.

       Scopuri

       Scopurile Fundatiei sunt urmatoarele:
-      Extinderea misiunii lemuriene in Canada si pe tot cuprinsul globului.
-      Promovarea scrierilor si lucrarilor celor din Telos.
-       De asistenta pentru alte grupuri, in special grupuri internationale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova invataturile din Telos.
-      De asistenta in realizarea site-urilor lemuriene in alte limbi.
-      Construirea unui centru pentru educare si fratie.
-      De a strange fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivelor noastre.

       Adresa:   P.O.Box 1691, St. Martin station Laval, Quebec, Canada H7V 3P9 websites:       /index.php

                  Telos-France
      Gaston Tempelmann, presedinte

                      Cuprins  

Dedicatie …
Cuvinte de multumire…
Prefata – Ahnahmar si Adama…
Introducere si bun venit din partea lui Adama…

       PARTEA I

Metode si practice de dezvoltare a constiintei de dimensiunea a cincea…
1.      Trezirea la constiinta dimensiunii a cincea – Adama si Consiliul Batranilor
Practica sinelui in evolutie…
2.      Inima lemuriei…
Partea intai – Celestia…
Partea a doua – Ahnahmar…
Partea a treia – Adama…
3.      Sarcina incredintata Aureliei de catre Adama – Sananda…
4.      Noaptea intunecata a inimii…
Ultimele trepte de initiere pentru acceptarea finala in cea de-a cincea dimensiune – Adama si Ahnahmar…

       Partea a II-a

Diferite transmisii…
5.      Marea nava a continentelor MU si LEMURIA-Adama…
6.      Magical pe care l-ati cunoscut candva…
7.      Mesaj din Possid – Galantril…
8.      Orasul Machu Picchu din interiorul Pamantului-Cusco…
9.      Efectele si utilizarile retelei cristaline planetare amplificate –Adama…
10.    Fantana vietii si tineretii vesnice –Adama…
11.    Evaluare a sistemului vostru de impozitare-Adama…
        
       Partea a III-a

Flacarile sacre si templele lor…
12.    Cele 7 Flacari ale lui Dumnezeu, pentru 7 zile-Adama…
13.    Flacara Iluminarii, o activitate a Razei a Doua…
Meditatie pentru Templul Iluminarii…
Invocatie a Flacarii aurii a Iluminarii…
14.    Flacara Iubirii Cosmice, o activitate a Razei a Treia…
Adama cu Paul Venetianul…
Norme de conduit pentru un discipol al Sfantului Spirit…
Calatorie catre Templul iubirii al Flacarii trandafirului de cristal…
15.    Flacara de inaltare a purificarii si transformarii o activitate a celei de-a Patra Raza…
Adama cu Serapis Bey si St. Germain
Meditatie si calatorie la Templul inaltarii din Telos…
Acceleratorul atomic/scaunul Inaltarii…
Avantajul si puterea impulsului de energie…
Cum sa va ceati propria ceremonie…
16.    Flacara reinvierii, o activitate a Razei a Sasea…
Calatorie spre Templul Reinvierii in cea de-a cincea dimensiune…
Elixirele nemuririi vin de la Flacara Reinvierii…
17.    Flacara Armoniei-Zohar…
Note de la Aurelia Louise Jones…

EDITURA FOR YOU
BUCURESTI, str. Hagi Ghita nr. 58, sector 1
Tel/fax, 021/6656223; 0311001455
Telefon mobil 0744352963, 0724212690
site http://www editura-foryou.ro

Imprimarea s-a facut la tipografia Excelsior Trade
Director general: Marcel Descultu. Tel.:0723.292.510
Sef de productie : Laurentiu Pirjol. Tel.:0724.564.685
Adresa: Calea Plevnei nr.204-206, sector 6, Bucuresti



ADAMA


             Inima care bate in corpul vostru este aceeasi cu Inima Lemuriei.
        Ascultati-o si respectati-o.
        Nu va lipseste nimic si nu sunteti incapabili sa deveniti aceasta Inima cu intreaga voastra fiinta, si sa vibrati frecventa ei in intreaga voastra stare de a fi
-      Adama 

     Multe binecuvantari voua, tuturor celor care cititi acest material. 
                 Eu sunt Adama, Inalt Preot in Telos.

AURELIA LOUISE JONES
      
       Va salut din nou, din inima, si va cer sa va alaturati noua in constiinta, pentru o  intrunire cu intreag Consiliul Varstnicilor din Telos. Cunostintele adunate din experienta noastra, ca si prezenta intelepciunii castigate de toate sufletele noastre, sunt transmise in felul acesta, intregii societati din cultura noastra lemuriana. Ne adunam in mod regulat si tinem cursuri, desi le preferam sa le numim “impartasiri”. Fiecare sedinta dureaza intre patru si sase ore, in timpul vostru. La inceputul fiecarei intruniri de acest fel, se stabileste intentia ca toata energia impartasita sa fie transmisa tuturor celor din comunitatea noastra.
       Ne adunam ca frati si surori, ca mentori si elevi, deoarece in acest mod impartasim unul cu celalalt profunzimile esentei noastre individuale. Prin acest proces de impartasire, continuam evolutia si expansiunea constiintei noastre de grup, in unitate si iubire.
       Astazi vrem sa va vorbim despre metodele si practicile pentru atingerea vibratiei dimensiunii a cincea pe care doriti acum sa o intelegeti, pentru a putea sa o accesati si voi, in realitatea voastra zilnica. S-a pus intrebarea: “De ce trebuie sa ne inaltam la dimensiunea a cincea?” intelegeti ca exista pregatiri in constiinta si purificari care trebuie sa aiba loc. Dar, in esenta, in noua realitate care se stabileste acum la suprafata planetei voastre, dimensiunea a cincea nu este un loc unde va veti duce – ci, mai degraba, o stare de a fi la care veti ajunge si care va stabili, treptat, dimensiunea a cincea pe taramul vostru actual.

www.lemurianconnection.com

                                            

Un comentariu:

  1. Mulțumim din suflet! Ce minunății! 😘 😘 😘 Cum putem cumpăra cartea "Telos"?

    RăspundețiȘtergere

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!