METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

marți, 28 iulie 2015

CAPITOLUL 17 – Mesaj final in onoarea telosienilor


       Maestrul St. Germain

       Salutari, dragii mei prieteni!
       Eu sunt St. Germain, paznicul Flacarii Violete si cel care va sustine victoria. Aceasta flacara foarte pretioasa a frecventei violete a initiat si declansat, in urma cu mult timp, inaltarea energiilor pentru aceasta planeta.

       Ma aflu aici, acum, impreuna cu Adama, Consiliul Lemurian al Telosului si o mare adunare compusa din familia voastra lemuriana si alte fiinte din Regatul Luminii. Este momentul, dragii mei, ca rudele voastre lemuriene din Telos sa fie onorate pentru activitatea minunata pe care au desfasurat-o, de foarte mult timp, in beneficiul acestei planete.

       Ei sunt aceia care, in ultimii douasprezece mii de ani, impreuna cu altii, au mentinut cu perseverenta esenta Flacarii Violete pentru planeta, in timp ce populatiile de la suprafata erau preocupate sa se razboiasca.

       Daca nu ar fi fost minunata si devotata familie lemuriana din interiorul Muntelui Shasta si din celelalte orase ale Retelei Agarta, care sa alimenteze flacara inaltarii in numele populatiilor de la suprafata, potentialele pe care le manifestati acum nu ar fi existat. Legea echilibrului dintre a primi si a da presupune ca o anumita radiatie de energie luminoasa sa fie generata si reflectata inapoi Creatorului de catre planeta receptoare si de locuitorii ei, drept recunostinta pentru imensa cantitate de energie a Iubirii si a Luminii trimise de la Sursa. Aceasta este o lege cosmica. Timp de mai multe mii de ani, populatiile de la suprafata Pamantului au reflectat foarte putina lumina inapoi catre Tata/Mama Dumnezeu, in schimbul intregii Iubiri si Lumini pe care o primeau, pentru mentinerea continuitatii tridimensionale a planetei lor si a evolutiei lor pe Pamant.

       Flacara Inaltarii si Flacara Violeta, dragii mei, pot avea frecvente diferite – dar amandoua duc la inaltare, echilibrandu-se reciproc intr-un mod foarte eficient. Ambele se afla in legatura si sunt Flacari ale Libertatii, fiecare in frecventa proprie. Orice energie exprimata cu mai putina iubire decat dragostea Divina poate fi transmutata de Flacara Violeta.

       La un anumit moment, tuturor oamenilor care au ales inaltarea ca urmatoarea etapa, li se va oferi prilejul de a aparea in fata Prezentei lor Divine si a Serviciului Divin al lui Christos, condus de maestrii Maitreya si Sananda. Initierile necesare va vor fi apoi prezentate, in viata de zi cu zi, pentru a va pregati pentru acel eveniment sacru. In momentul inaltarii, intreaga voastra constiinta si curent vital vor fi, efectiv, patrunse de focurile acestei Flacari de Inaltare, iar orice energie care mai vibreaza inca la o alta frecventa decat cea a iubirii pure, va fi arsa complet de aceasta flacara. Apoi, va ramane doar lumina pura. Iata modul in care, dragi prieteni, veti adopta eternul vostru drept din nastere – acela de a trai viata ca fiinte pure de iubire si de lumina, bucurandu-va de pacea eterna, de fericire, nemurire si de libertate absoluta. Daca ati integrat niveluri corespunzatoare de Iubire si Lumina in corpul cauzal si in toate corpurile voastre subtile, fiecare veti fi total transformati de acest proces, devenind maestru inaltat. Cei care nu au atins inca acest nivel de evolutie vor avea prilejul unor intrupari aditionale, in cadrul carora sa paseasca pe calea iubirii si sa atinga nivelul de inaltare pe care il doresc.

·       Ce se va intampla cu un suflet care nu a acumulat suficienta iubire si lumina in corpul lui cauzal, pentru a duce la bun sfarsit procesul Flacarii de Inaltare?

       Ei bine, prieteni, daca un suflet nu este pregatit sa intre intr-un astfel de proces, rezultatul final ar putea insemna dizolvarea sufletului. Prin natura sa, Flacara Inaltarii arde tot ceea ce este anti-lumina si anti-iubire. Tot ceea ce se gaseste in suflet trebuie sa fie acceptat si sa i se permita sa respire in vibratia intelegerii.
Toate trebuie acceptate, recunoscute si premise, inainte de a face ultimul pas.

       Astfel, daca i s-ar permite sa treaca prin acest proces, inainte de a fi acceptat toate initierile caii iubirii neconditionate si ale luminii, din acel suflet nu va mai ramane nimic.

       Posibilitatea realizarii inaltarii nu a fost niciodata mai usor accesibila omenirii, decat in aceasta perioada. Datorita faptului ca lemurienii au stat “de veghe” in numele vostru, un timp atat de indelungat, ei v-au netezit si v-au usurat drumul, pentru ca sa-l parcurgeti cu totii.

       Prietenii nostri lemurieni, aceste suflete minunate, au fost cei care, timp de mii de ani, au inapoiat zilnic acea Lumina lui Dumnezeu, in numele omenirii.

       Acesta este motivul pentru care resedinta Flacarii Inaltarii – lacasul inaltarii pentru planeta – este acum in Telos. Marea piramida din Giza a pastrat Flacara Inaltarii pentru un timp indelungat, pe Pamant. Desi Giza mai reprezinta inca un centru de inaltare important din Egipt, telosienii sunt, in principal, cei care se ocupa acum de acest proiect herculean si care au preluat acest invelis de protectie al planetei. Ei lucreaza in stransa colaborare cu Serapis Bey, Cohan al Flacarii Inaltarii, iar activitatea lor comuna devine o co-creatie pusa in slujba omenirii.

       Dar, pana in aceasta zi, lemurienii au fost suficient de numerosi pentru a mentine vie si stralucitoare Flacara Inaltarii, in numele omenirii.

       Cu mii de ani in urma, multi dintre noi nu erau inca inaltati, dar lemurienii au preluat aceasta sarcina, ca deschizatori de drumuri pentru noi toti. In regatul Luminii, ne plecam in fata lor, ca in fata fratilor si surorilor noastre mai mari – si ii respectam profund pentru iubirea, curajul si minunatul serviciu adus acestei planete.

       In numele diferitelor fratii din Regatul Luminii, doresc sa-I omagiez pe Adama si latura sa complementara Divina, Galatia din Telos, care s-a intrupat la suprafata in acelasi timp ca si Aurelia, pentru lunga lor activitate desfasurata in beneficiul omenirii si al acestei planete. Ei sunt “Tatal si Mama omenirii”, personajele voastre biblice, cunoscute ca Adam si Eva. Povestea lui Adam si a Evei, pe care o stiti cei mai multi dintre voi, oglindeste foarte putin – daca nu chiar deloc – din adevarul minunatei istorisiri a primului capitol din indelungata istorie lemuriana. Poate ca acesta va constitui subiectul unei lucrari ulterioare, deoarece povestea lui Adam si a Evei va aduce, cu certitudine, un aspect cu totul diferit decat ceea ce ati fost invatati de catre istoricii si carturarii acestei planete.

       “Adama si Galatia- Aurelia, va iubim atat de mult – si, in numele tuturor fiintelor din Regatul Luminii, ne exprimam profunda noastra recunostinta pentru milioanele de ani petrecuti in slujba omenirii, atat la suprafata acestei planete, cat si in interiorul ei.”

       Pentru cei mai multi dintre cei de la suprafata, Lemuria, leaganul civilizatiilor superioare de pe aceasta planeta, a fost patria mama a propriei voastre evolutii. Timp de sute de mii de ani, ati evoluat acolo intr-o stare paradisiaca si de beatitudine, pana cand, la nivel colectiv, ati hotarat sa traiti experienta separarii si dualitatii.

       Acum, constiinta Lemuriei, in toata splendoara si Gloria sa, isi deschide Inima din nou catre voi, pentru a va “readuce” Acasa, la locul si iubirea inimilor voastre. Energiile Lemuriei si ale poporului sau, fosta familie din care ati facut parte, se imprima in chiar structura celulara a ADN-ului vostru, in memoria voastra celulara. Lemuria, asa cum exista astazi, este mostenirea pe care ati cautat-o, viata dupa viata.

        Eu, St. Germain, va spun tuturor: “Incercati sa atingeti vibratia Lemuriei si gasiti paradisul pierdut din voi insiva. Toate cheile necesare reintoarcerii au ramas, in permanenta, in inima voastra; nu v-au fost luate niciodata. Reactivati aceste comori din interiorul Sinelui si va veti descoperi familia lemuriana, care va asteapta reintoarcerea si este pregatita pentru a va intalni la jumatatea drumului”.

       Eu, St. Germain, sunt intotdeauna alaturi de voi si va iubesc nespus de mult. Va sustin Victoria, pana la incheierea procesului vostru de inaltarea.

       Desi principalul meu punct de interes se afla in alta parte, petrec mult timp in Shasta, in Telos si in ceea ce voi numiti Noua Lemurie, pentru a sprijini in totalitate misiunea lemuriana de inaltare si revenirea acestei planete si a omenirii la “Binecuvantarea Divina”.
       Desi am trait mai multe intrupari in roluri de conducator in Atlantida, eu sunt si Lemurian!
       Alaturati-va mie acolo, in iubire si in armonie!

💕💕💕

                                      - https://telos-lemuria-agartha-atlantida.blogspot.com/




Misiunea noastră


Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!